reklama
Małagosiunia21
Witam
Witajcie kochane:-) 30 stron nadrobiłam porażka
Aluśka mała jest słodka:-) A jakie włoski ma długie super, mój to łysy jak kolano hihi
Bodzia k=KArolek też jest super:-) Bębenek wypasiony....
Megusek też się cieszymy z Twojego nowego domku, fajny jest i duży:-)
Madżka mój też wyje cały czas.... Od rana do wieczora poprostu ciągle:-( Jak nie śpi to wyje. Ja nie mam żadnych wyrzutów, a raczej wydaje mi sie że już dawno powinnam zwariować od tego darcia
Teraz znów wyje ale ja mu daję chwilkę na ryk bo przecież musze na BB odpisać:-)
Wczoraj tak się pokóuciłam z teściową że porażka
Przyłazi i mi mówi co mam robić i kiedy, daje mi te swoje chore rady
P{oprostu nie wyrobiłam i powiedziąlam jej że to są moje dzieci i wychowam je tak jak ja będe chciała,a ona mi na to że jej mama tez dawała rady. NA co ja jej powiedziałam że ona nie jest moją mamą tylko teściową:-) Hihi Co ona mi powiedziała że nie powinnam zachowywac się tak jakbym wszystko wiedziała, na to ja jej powiedziałam że jak czegoś wiedzieć nie będę do się do niej zgłoszę:-) I jeszcze jej powiedziałam że zamiast mi pomódz jak jestem sama z dziećmi to przyłazi 3 razy dziennie i mi smuci i mnie wnerwia, to ona powiedziała że nie przyjdzie przez tydzień i że wtedy będzie mi dobrze to ja jej że tak i wyszła
Można oszaleć. M dopiero 6 dni nie ma a już takie sceny, oszaleć można....
Dobra idę po wyjca bo przecież się skicha w tym łóżeczku normalnie:-(

Aluśka mała jest słodka:-) A jakie włoski ma długie super, mój to łysy jak kolano hihi
Bodzia k=KArolek też jest super:-) Bębenek wypasiony....
Megusek też się cieszymy z Twojego nowego domku, fajny jest i duży:-)
Madżka mój też wyje cały czas.... Od rana do wieczora poprostu ciągle:-( Jak nie śpi to wyje. Ja nie mam żadnych wyrzutów, a raczej wydaje mi sie że już dawno powinnam zwariować od tego darcia

Wczoraj tak się pokóuciłam z teściową że porażka

Dobra idę po wyjca bo przecież się skicha w tym łóżeczku normalnie:-(
A tak w temacie dzieci...Madzka Twoj Szymek ma niecale pol roku? to nie biega Ci po domu i nie balagani...daj mi tu go a ja Ci dam Kube ...co Ty na to? ;-)

Małagosiunia bardzo dobrze teściową na ziemię sprowadziłaś. Widze świetnie dajesz sobie radę ;-)

aluska, wybacz że zapomniałam napisać, ale zdjęcie amandy jest...no po prostu lachońskie

Małagosiunia21
Witam
Ja jestem
reklama
Ptaszyna dzis ma pogrzeb w rodzinie..zasnęłam w ogóleale obudziłam się totalnie rześka i jakaś taka energiczna
dawno nie miałam takiej drzemki w ciągu dnia
a gdzie sikorzasta dzisiaj fruwa
i gdzie w końcu jest Anula
już 3 dzień pytam
![]()
i ja tez chwile....no ja tyż
![]()
Podziel się: