reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pospisywałam sobie przepisy na obiadki dla małego bo nie chce mi wcale jeść i muszę się wziąć za gotowanie.niestety mamusiowa kuchnia też mu nie smakuje.furii dostaje jak tylko się zbliża pora obiadku bo wszystko inne to fryka bez zająknięcia

reklama
Pochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba
Bardzo ladna kiecka...a pokaz no sie w niej...bo ladniej zawsze ciuszki wygladaja na modelce :-)

Dobry wieczór Mamo starszego Stasia;-);-);-)
Pewnie że mi dobrze tym bardziej że skończymyu mnie w domu bo m. idzie na rano do pracy i mus być w domku.już nie mogę się normalnie doczekać nie pamiętam kiedy ostatnio miałam takie wyjście:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Oj jak ja bym gdzies tez poszla...no moze kiedys....na starosc ;-):-D:-D:-D

Ja wróciłam z aerobiku, ale dała wycisk, aż mi mięśnie drżą:-) Ale lubię to uczucie zmęczona ale zadowolona:-) I umówiłam się na masarzyk za tydzień po zajęciach:-) Ciekawe jak będzie bo to ponoć jest bolesny masarz:sorry: Aż się boję....
Tak to cuudowne uczucie jak czlek zmeczony po cwiczeniach, wie sie ze sie zyje!!!! Masazyk fajowski pewnie bedzie!

Joł!!
Melduję się na placu boju, ale tylko na chwilkę, coby sprostować podejrzenia, że my z Jackiem to na kolanach, do tej Cz-chowy :-p. Bo nie na kolanach tylko autkiem. Fordem Focusem konkretnie. O!!!
Jacko miał do załatwienia sprawę z salonie firmowym Plusa (a to chyba jeden z tych najbliżej nas położonych :baffled:, czyli jakieś 140 km od nas). A przy okazji kilka sklepów odwiedziliśmy. Oliwce kupilismy sandałki Adidasa, róziowe (rozm.23 i są takie na styk:sorry2:, nie dość że Potwór to jeszcze ma mega płetwy:dry:), takie butki do wody (fotki jutro pocykam to Wam pokażę), bluzę, sweterek, dżinsowe ogrodniczki i piżamkę na cieplejsze już dni :tak:. Mi Jacuś zakupił spodnie i bluzkę ;-). Sobie kupił buty. I jeszcze kilka pierdółek. Ja szukałam butów dla siebie, tzn. w sumie znalazłam, ale największe były rozm.38,5 a ja mam 40 :sorry2:. Ale może na allegro znajdę, bo mam konkretne wymagania, więc tylko rozmiar muszę znaleźć :tak:
No i zmykam, bo małż krzywo się patrzy, a dziecko powoli do spania trzeba szykować.
Do jutra, choć będę tylko chwilkę, bo do szkoły wyjeżdżam o 12:30 :-(
Zresztą, i tak żadna z Was nie będzie za mną tęsknić :-p
Inna...mozesz se gadac ale my i tak wiemy pocozecie do tej czestochowy poszli :-p:-p:rofl2::rofl2::-D:-D

A nasz Kuba zasnal dopiero....nie zdarza mu sie tak pzono chodzic spac :szok:

Sewuś śpij spokojnie:-)
Madźka no mam nadzieję że pozna:-) Chciałabym mieć przynajmniej gładkie ciało.... Bez pomarańczowej skórki:-D
Inna co Ty opowiadasz pewnie że zatęsknimy, bo naprawdę pójde po walec:-D
No uczucie jest fajne tylko cos mnie teraz kolanko boli:-( hihi Chyba za mocno ten ciężarek ściskałam:-D
A gdzie Bodzia????

ja jestem, jestem:tak::tak: a gdzie reszta bo nie widzę
36_1_56.gif

reklama
Lachony ależ ja za Wami tęskniłam i cały tydzień bez alkoholu normalnie jak odwyk zero neta zero pocentów zero imprez maaasaakraaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry