reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no gotowe:
15591713098.jpg

ja pomykam sprzątac:sorry2:
Ale zdolniacha z Adrianka:-D
no wiem niestety ale powinny byc chociaz jakies odszkodowania za wyjatkowo wredne egzemplarze:sorry2::sorry2:
Kiedys o nas tak będą mówić...

Madzka ja w ogole nie wiem o co Ci chodzi z tymi kosmetykami ? ;-)
Bodzia ...super ze sie do PPD przyznajesz ;-)
Kasiu - do Ciebie mi jeszcze w PPD duuuuzo brakuje:-p:-p

A my bylismy na pierwszym po chorobie spacerku albo wietrzonku lepiej to zabrzmi...przed blokiem ;-)
IMG_4244.JPG
Super Kuba, super foteczka:tak:
a moja mała akrobatka od wczoraj wkłada sobie paluszki u stópki do buzi :laugh2::-p
śmiesznie to wygląda.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

zapomniałam napisać, że u nas wczoraj była akcja obniżania poziomu łóżeczka bo młody co prawda jeszcze nie siada ale niebezpiecznie wygladał już z góry a łóżeczko bujane więc woleliśmy nie ryzykować:no::no:
a tak oto filował Szymek na rodziców;-);-)

my też już obniżyliśmy na drugi poziom :tak:bo Amanda nogę przez barierkę przekładała...:baffled:
a Szymuś wygląda rozkosznie :-D....

u nas też takie akcje były - nogi na barierce, zabawki wylatywały górą:szok::szok:, a na brzuchu własnie filował na pokój:rofl2::-D:-D cudak kochany:laugh2:
Grtaki zdolniachom...Ojej zaczynam Wam zadrościć...Pamiętam jak się cieszyłam jak Lolo wyczyniał takie rzeczy:sorry2::sorry2:

mam natchnienie
36_19_5.gif
idę odkurzyć:tak: zamawia któraś, bez mycia podłóg:no:;-):-D
Ja:-D

dziękujemy :laugh2::laugh2::laugh2:

a zabieram się właśnie za prasowanie ale jakoś mało mam tego może któraś chętna podrzucić:laugh2: bo tak między nami to ja bardzo lubię prasować...:sorry2::laugh2::-p
Coś znajde:blink:
Mąż mnie wywalił od kompa, teraz rozpala w piecu to zaglądam.Karolek sprzątał, potem gotował.Porobiłam foteczki to pokaże:-D

a zabieram się właśnie za prasowanie ale jakoś mało mam tego może któraś chętna podrzucić:laugh2: bo tak między nami to ja bardzo lubię prasować...:sorry2::laugh2::-p
i dopiero etraz mi to mowisz??! a ja cala gore wyprasowalam kolo poludnia...ale na przyszlosc bede jzu wiedziec :tak::tak::tak:

...
Super Kuba, super foteczka:tak:

[....]

Grtaki zdolniachom...Ojej zaczynam Wam zadrościć...Pamiętam jak się cieszyłam jak Lolo wyczyniał takie rzeczy:sorry2::sorry2:
Dzieki,
Bodzia ale wiesz...zdarzaja sie powtorki...;-)

Madzka...odkurzaj ciszej bo Kuba sie boi potwora....ciiiiiiiiiiiiiiiii...

Inna zgadnij co robie sobie na kolacje?:-):-):-):-):-)
Wysłałam m. na zkupy do tesco z kartką i odniósł sukces mały w ty czsie spał to myślałam że sobie popisze ale klawiatura mi wysiadła i nie miał kto naprawic:-:)-(
Ale za to nadrobiłam zaległości w prasowaniu:-):-)
Teraz moje dziecko testuje kubek niekapek i wszystko jest zalane;-) ale ile ma radochy:-)
Bodzia ja mam ostatniego Harrego przeczytanego dostałam od m. na rocznice ślubu jak chcesz i oddasz to Ci wyślę przeczytasz to odeślesz:tak::tak::tak:

Inna zgadnij co robie sobie na kolacje?:-):-):-):-):-)

Teraz moje dziecko testuje kubek niekapek i wszystko jest zalane;-) ale ile ma radochy:-)
Anula tylko mi nie pisz ze tez robisz te lane kluchy z tuzina jajek;-);-) bo sobie pomyślę, że ja jakaś kurde sknera jestem:dry: i z jednego robie:dry::dry:
Może wadliwy wam się ten kubek trafił:dry::-D:-D:-D

reklama
Anula tylko mi nie pisz ze tez robisz te lane kluchy z tuzina jajek;-);-) bo sobie pomyślę, że ja jakaś kurde sknera jestem:dry: i z jednego robie:dry::dry:
Może wadliwy wam się ten kubek trafił:dry::-D:-D:-D
nie nie gołąbki robie takiego smaka mi narobiła że nie mogę i muszę sobie zrobić pierwszy raz w życiu bo zawsze od Babuni dostawałam.
Kubek jest ok wadliwy to jest Staś;-):tak::-D zamiast ładnie pić wylewa ale młody jest jeszcze się nauczy

Do góry