reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja musze ograniczyc PPD do niezbędnego minimum bo za 2,5 tygodnia mamy malowanie to i tak po malowaniu trz bedzie zrobic generalne przątanko.Na nas od rana słoneczko ptrzy i woła nas na dwór:rofl2::rofl2:Był moment,że się chmurzyło ale juz słoneczko jest:-):-):-)

reklama
Witam z samego rana :-)
Oliwka nadal bawi się znikopisem :szok:. To chyba pierwsza rzecz która zajmuje ją już drugi dzień :blink:. Do tej pory każda zabawka była fajna na góra pół godziny, a tu proszę.
Idę się nabalsamować ;-), bo wiosna wielkimi krokami idzie i trza być piękną :laugh2:

W nocy lało a teraz prazy słonko i nawet widziałam na termometrze 13 kresek:szok::-Dznaczy się spacer murowany:-)nocka wreszcie sie skończyła i nawet jestem wypoczęta:dry:a Szymek kwitnąco, rozrabia w łóżeczku:tak:;-)
witam kobitki:-):-):-)
Bodzia jak Ty ślicznie to dziecię bawisz;-);-)

cześć dziewczyny
Powiem Wam że zapindalacie z pisaniem. Ja od jakiegoś czasu nienadążam za Wami i mi jest bardzo przykro bo normalnie nie wiem o czym piszecie a na nadrabianie tylu stron niestety nie mam czasu.

Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.

Kawusię wypiłam a teraz zmykam
pa pa pa

Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.[/COLOR]
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.

Kawusię wypiłam a teraz zmykam
pa pa pa
Jasmina widzę, że jednak powolutku się odnajdujesz i odkrywasz uroki nowego zycia. najpierw odkrycie placu zabaw teraz pogaduchy z koleżanką:tak:;-):-)chyba trochę sie zadomowiłaś, co??;-)

Hej :(...
Nie zagladam tu ostatnio...
Nie mam ochoty... sama sobie z soba nie radze...
Ide do psychiatry :(...

Dostalam ostatnio glupich mysli. I nie chce ich czasem zrealizowac :-( Potrzebuje pomocy :-(

reklama
GOŁĄBKI:-p
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek:tak: Madzik strasznie w nocy kaszle:dry: Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę:sorry2: Kawusiam sobie:laugh2: i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj:tak:

Do góry