reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem jestem:tak::tak:

No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p
Inna nie przesadzaj widziałam Twoje zdjątko:-p:-p i możesz spokojnie się publicznie pokazywać:-D
Meg no jak już się wyfiokowałaś to chociaż się pochwal;-);-)
Kasia miłego obchodu:tak:;-)

reklama
buahahha...wez Inna przestan :-D:-D:-D dawaj to foto do watku "Jak sie nie ubierac" (utnij glowe...i napisz ze sasiadka prosila zeby zapytac ....;-) ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:
No jakieś tam wkleiłam :-p, na razie nie umiem lepszego znaleźć :-(

Jestem jestem:tak::tak:

Inna nie przesadzaj widziałam Twoje zdjątko:-p:-p i możesz spokojnie się publicznie pokazywać:-D
Meg no jak już się wyfiokowałaś to chociaż się pochwal;-);-)
Kasia miłego obchodu:tak:;-)
Och, no to dobrze, że mogę się publicznie pokazywać, bo się właśnie zastanawiałam czy wyjść dzisiaj z domu czy nie :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Oliwka wcisnęła całego gołąbka :tak:, zaraz ubieramy się na spacerek, przy okazji cyknę fotkę mojej małej strojnisi ;-)
Madźka, idź się połóż, odpocznij, to może jakąś imprezkę wykołujemy wieczorkiem :-D

No nareszcie was doczytałam, na targu jednak byłam, ale się okazało że nie ma nic co mi potrzebne, no ale przecież ja zawsze muszę mieć pecha:-:)-:)-(
Za oknem chyba zaraz lunie bo strasznie się zachmurzyło, ale przed południem było ładnie i cieplutko więc jesteśmy wyspacerowani. Maja upadła na chodnik i rozbiła sobie bródkę do krwi, oj jak przy tym płakała:szok::szok::szok: Teraz śpi biedulka, bo do domu wróciłyśmy dopiero po godz.14

My pospacerkowali dwie godzinki, porobiłam troszkę fotek. Narazie nie mogę ich zgrac bo mała zmierzli:baffled: Po pierwszej wzięła mnie do pokoju i powiedziała że chce spac. Wszystko byłoby oki, gdyby nie to że chciała spac u mnie na rękach i 4 razy usiłowałam ją odłożyc:wściekła/y: Nie to nie, ja nie będę godzinę z dzieckiem na rękach chodzic (usiąśc też nie mogłam):no:
Właśnie zobaczyłam wiadomości że ta mądra pani od edukacji wymyśliła że w przyszłym roku 6 latki pójdą do pierwszej klasy:crazy:No przeca mnie trafi, nie wyobrażam sobie Adrianka w szkole w przyszłym roku:dry:
Muszę chyba ta moja Madzia ululac bo dostanę czegoś:oo:

reklama
No ja już o tym wiedziałam,że Maja pójdzie rok wcześniej do szkoły, ale jak na razie o tym nie myślę - w końcu mam jeszcze trochę czasu:-D:-D:-D

Do góry