reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
3_8_14.gif
BB mi muli jak cholera:angry::angry:
Bodzia Lolek to fajny facet będzie:tak::tak:jestem tu od niedawna a już po zdjęciach widzę jak się zmienia:-)wykapana Bodzinka. będzie miał branie:-D

sikoreczka wystaw małe na strych niech szaleją:sorry2:
u mnie jeszcze bez wyjca sie obejszło od rana:errr::errr:ale myslę że to tylko cisza przed nawałnica popołudniową:dry::dry:
Co do smoczków to ja Szymkowi w ogóle nie dawałam:no::no:w szpitalu mu pchali i dudlał a w domu nie chciał to nie dawałam:-):-)

Ptaszyno miłego wypasu
36_1_22.gif
my tez sięzbieramy na pacelek bo coś pogoda niewyraźna dzisiaj i jeszcze nie daj boże zacznie lać i będziemy kiblować

Buuuuu Boli mnie ucho i łepek Buuu
Madzka aż się zawstydziłam:zawstydzona/y:A wiecie dziewczyny o laptopie to chyb będzie trzeba pomyśleć:rofl2:
Sikorka a to jak ich popasiesz to i obiad z głowy;-)
Mały troche smoczkował ale to były przypadki raczej niż potrzeba.W szpitalu smoczek to u nas jest wróg:happy:
A to moja córeczka jest

Lolinek śpi to ja cos z fotkami tworze..

reklama
My po leakrzu.Lolo nadal lekka dieta ale osłuchowo czysty, gardziołko lepsze.Połaziliśmy troche ale moja głowa nie pozowliła na długie spcery.Do tego pogada nie za fajna...

Do góry