reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek:-)

My już godzinę na nogach ...:tak:
...Amanda się już wyspała:baffled: a mężuś poszedł do pracy ....więc cóż mi dziś pozostaje jak PPD:-p

reklama
Witam
Ja na nogach od 6.30 bo Małpiszon znowu do pracy:-(
Koffane, jak wszystko dobrze pójdzie, także 3majcie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOOOOCNOOOO!!! To wkrótce będę mieć to oto autko:
Citroen C4 1.6 16V VTR PACK (340071747) - motoAllegro

Plisssssssssssss, bądźcie ze mną z tymi kciukami, bo zakochałam się w tym samochodzie od pierwszego wejrzenia :zawstydzona/y:
Trzymam mocno:tak:

hihi! o a tak twoja imiennieczka wyglądała po łasuchowaniu
Supcio:-D
Meg ślicznie Ci we fryzie:tak::tak:
A teraz się przyznać, która mi słońca pożałowała???
Od rana pochmurno, deszcz wisi w powietrzu dobrze,że ciepł a ja miałam takie piekne spacerowe plany i teraz chyba z nich nici...

Dzień dobry!

My na nogach od 6:45 :baffled: Jędrek otyworzyla oczy dopatrzył sie przez rolety, że słonko świeci i mówi do mnie "Mamusiu wstajemy juz dzień jest" :baffled: no i nie dał juz poleżakować.

Wybywam dziś do rodziców, bo przyjechała moja siostra z córą i idziemy na spotkanie. Już tyle nie widziałyśmy się :-( Trzeba pozacieśniać więzy rodzinne.

sikoreczka Madzia jest bossska

inna trzymam kciuki

megusek bardzo ładna fryzurka

Miłego dzionka Wam życzę.

Dziekuje za mile slowa ws moich pokreconych ;-)

U nas tez chmury...oj oby nie lalo bo marzy mi sie spacer z moimi mezczyznami dzis :-)

Komu kawkę?
kawamj3.gif

reklama
Do góry