Bidna:-(Ale nie martw się znajdziesz jeszcze ładniejszebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...![]()
Autko wczoraj zostało sprzedane :--
-
-
-
-
-
-
-(

No kupiłam co chciałam tan czapke Lolowi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidna:-(Ale nie martw się znajdziesz jeszcze ładniejszebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...![]()
Autko wczoraj zostało sprzedane :--
-
-
-
-
-
-
-(
Ja najczęściej obcinam Stasiowi paznokcie u nóg po kąpieli. Mianowicie po wyjściu z wanny owijam go całego w duuzy ręcznik, tak że tylko głowa i stopy wystawają. Kładę na łóżko, on jest unieruchomiony, ni może sie wyrywać i wierzgać girkami, a ja w miarę sprawnie moge mu te paznokietki obciąć.Trzymajcie mnie bo nie wytrzymamOliwka ma tak długie paznokcie u stóp, jak czarownica normalnie i nie da sobie obciąć!!! Dłonie sama wyciągnęła, każdy paluszek podała bez problemu, a jak chciałam się zabrać za stopy to zaczęła je wyrywać, krzyczeć "nie nie nie" i uciekać
. No i co ja mam z nią zrobić
Autkiem sie nie martwię, szkoda trochę, bo fajne było, ale znalazłam już kilka innych i będę później Jacuchowi pokazywać jakie piekne są, np to
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto
U nas też leje...
A my dzisiaj na bierzmowanie - moja siostra ma i Jacka chrześniak. I do Kościoła mus iść...Bo wiecie, ja nie chodzę...A jeszcze moja siostra wkręciła mnie na swojego świadka
![]()
no widzisz i gdyby nie ten deszcz to byśmy się na targu spotkałyNo i leje
A ja miałam w planach targ...
hęO moje Ty biedactwo. Zobaczysz Jacuś poszuka Ci inne, lepsze. Ne pakaj już,.
Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.
o ciekawy sposób, mus go wypróbowac. Zacznę od Adrianka, bo też cholernik wyrywa się przy obcinaniu u nóżekJa najczęściej obcinam Stasiowi paznokcie u nóg po kąpieli. Mianowicie po wyjściu z wanny owijam go całego w duuzy ręcznik, tak że tylko głowa i stopy wystawają. Kładę na łóżko, on jest unieruchomiony, ni może sie wyrywać i wierzgać girkami, a ja w miarę sprawnie moge mu te paznokietki obciąć.
Hehehe no nie zaskoczylas mnie...ja mam 3-ch braci i siostreA ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyći straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...
A wlasnie Meg, nie wiem czy Ty wiesz ile masz za moja sprawa przyrodniego rodzenstwa. A wiec oprocz mnie masz jeszcze 3 siostry i 3 braciFajnie no nie??
u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenicja w kwestii słonka w Łodzi - leje![]()
musze sprobowac siostra tak z Kuba, bo on normalnie sie drze jak mu obcinam jak bym mu co zlego robila! echhhJa najczęściej obcinam Stasiowi paznokcie u nóg po kąpieli. Mianowicie po wyjściu z wanny owijam go całego w duuzy ręcznik, tak że tylko głowa i stopy wystawają. Kładę na łóżko, on jest unieruchomiony, ni może sie wyrywać i wierzgać girkami, a ja w miarę sprawnie moge mu te paznokietki obciąć.