reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...:sad::frown:
Autko wczoraj zostało sprzedane :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Bidna:-(Ale nie martw się znajdziesz jeszcze ładniejsze:tak:
No kupiłam co chciałam tan czapke Lolowi:rofl2:Mały radośnie pokrzywkiwał w ózku, śmiał się i gadał a teraz śpi w opakowaniu...Deszczyk nas podłała, także siorka Ty tez idz się podlac bo Cię przerosne jeszcze:rofl2:

reklama
Witam dziewczyny
Dzisiaj nic mi się nie chce. DAwidek śpi a ja siedzę przed komputerem i troszkę patrzę jak Jaśminka maluje farbami.
Inna - mam nadzieję że szybko kupicie nowe autko. Ja do tej pory broniłam się jak ognia prowadzenia samochodu ale teraz tutaj widzę że bez auta ani rusz. Coraz bardziej dojrzewa we mnie to że potrzebuję samochodu. I będę nim sama jeździła.

Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :wściekła/y::wściekła/y:Oliwka ma tak długie paznokcie u stóp, jak czarownica normalnie i nie da sobie obciąć!!! Dłonie sama wyciągnęła, każdy paluszek podała bez problemu, a jak chciałam się zabrać za stopy to zaczęła je wyrywać, krzyczeć "nie nie nie" i uciekać :crazy:. No i co ja mam z nią zrobić :dry:
Autkiem sie nie martwię, szkoda trochę, bo fajne było, ale znalazłam już kilka innych i będę później Jacuchowi pokazywać jakie piekne są, np to
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

U nas też leje...
A my dzisiaj na bierzmowanie - moja siostra ma i Jacka chrześniak :sorry2:. I do Kościoła mus iść...Bo wiecie, ja nie chodzę...A jeszcze moja siostra wkręciła mnie na swojego świadka :dry:

Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :wściekła/y::wściekła/y:Oliwka ma tak długie paznokcie u stóp, jak czarownica normalnie i nie da sobie obciąć!!! Dłonie sama wyciągnęła, każdy paluszek podała bez problemu, a jak chciałam się zabrać za stopy to zaczęła je wyrywać, krzyczeć "nie nie nie" i uciekać :crazy:. No i co ja mam z nią zrobić :dry:
Autkiem sie nie martwię, szkoda trochę, bo fajne było, ale znalazłam już kilka innych i będę później Jacuchowi pokazywać jakie piekne są, np to
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

U nas też leje...
A my dzisiaj na bierzmowanie - moja siostra ma i Jacka chrześniak :sorry2:. I do Kościoła mus iść...Bo wiecie, ja nie chodzę...A jeszcze moja siostra wkręciła mnie na swojego świadka :dry:
Ja najczęściej obcinam Stasiowi paznokcie u nóg po kąpieli. Mianowicie po wyjściu z wanny owijam go całego w duuzy ręcznik, tak że tylko głowa i stopy wystawają. Kładę na łóżko, on jest unieruchomiony, ni może sie wyrywać i wierzgać girkami, a ja w miarę sprawnie moge mu te paznokietki obciąć.

Dzień doberek kobietki:-) U nas też szaro-buro i ponuro. Nic mi się nie chce ale PPD by się zdało. A jeszcze mnie @ dorwała i brzucho boli:baffled: Dzieciaczki się zaszyły w swoim pokoju i coś rozrabiają, nie chce mi się sprawdzac:sorry2:
No i leje:crazy::crazy:
A ja miałam w planach targ...
no widzisz i gdyby nie ten deszcz to byśmy się na targu spotkały:rofl2: też miałam iśc dzisiaj:angry:

O moje Ty biedactwo. Zobaczysz Jacuś poszuka Ci inne, lepsze. Ne pakaj już,.

Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja najczęściej obcinam Stasiowi paznokcie u nóg po kąpieli. Mianowicie po wyjściu z wanny owijam go całego w duuzy ręcznik, tak że tylko głowa i stopy wystawają. Kładę na łóżko, on jest unieruchomiony, ni może sie wyrywać i wierzgać girkami, a ja w miarę sprawnie moge mu te paznokietki obciąć.
o ciekawy sposób, mus go wypróbowac. Zacznę od Adrianka, bo też cholernik wyrywa się przy obcinaniu u nóżek:dry:
Inna chyba za słabo tzrymałyśmy te kciukaski, już się poprawiamy:tak:
Madżka, Aluśka jak kacyk:confused2::-D

A ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyć :zawstydzona/y:i straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...

A wlasnie Meg, nie wiem czy Ty wiesz ile masz za moja sprawa przyrodniego rodzenstwa. A wiec oprocz mnie masz jeszcze 3 siostry i 3 braci:laugh2:Fajnie no nie??
Hehehe no nie zaskoczylas mnie...ja mam 3-ch braci i siostre :-p:-p:-pFajnie? ;-):-p:-p

ja w kwestii słonka w Łodzi - leje:baffled::szok::crazy:
u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenic :-D:-D

musze sprobowac siostra tak z Kuba, bo on normalnie sie drze jak mu obcinam jak bym mu co zlego robila! echhh :angry:

A ja obskoczylam sklep i fryzjera...ale nic sie nie martwcie - nie bede Was dzis juz moja geba meczyc ;-) :-p:laugh2:

reklama
Do góry