reklama
U nas debil przyjechal z flądrą na stare mieszkanie po jakies dokumenty!!
Zdycha ze zdrowiem w tym wroclawiu! Mam nadzieje ze zdechnie na dobre!
Oczywiscie alimentow wciaz nie ma ( a musza byc do 5 kazdego miesiaca) , o syna nawet nie pyta, nie wspomne o tym ze wczoraj mial miec wizyte i sie nie zjawil!!!
Matce powiedzial, ze z nia tez kontaktow utrzymywac nie musi... Bo ona stoi twardo za mna i malym :-/...
CO ZA DEBIL!!!
Ja z nerwow nic nie jem! Schudlam juz kilka kilo! Do tego juz 3 dni bez okresu!! UHHHHHHH tylko ciazy by mi brakowalo
Zdycha ze zdrowiem w tym wroclawiu! Mam nadzieje ze zdechnie na dobre!
Oczywiscie alimentow wciaz nie ma ( a musza byc do 5 kazdego miesiaca) , o syna nawet nie pyta, nie wspomne o tym ze wczoraj mial miec wizyte i sie nie zjawil!!!
Matce powiedzial, ze z nia tez kontaktow utrzymywac nie musi... Bo ona stoi twardo za mna i malym :-/...
CO ZA DEBIL!!!
Ja z nerwow nic nie jem! Schudlam juz kilka kilo! Do tego juz 3 dni bez okresu!! UHHHHHHH tylko ciazy by mi brakowalo
Cara okresu możesz nie mieć z nerwów
Jeżeli alimentów jeszcze nie ma to musiałabyś z nim albo z jego matką się skontawktować i postarszyć,że jeżeli za np.3 dni ich nie będzie z odstetkami to idziesz i to zgałaszasz.Nie wiem chyba do komornika
No cóż a jeżeli nie interesuje go włane dziecko....To nie jest was wart
Jeżeli alimentów jeszcze nie ma to musiałabyś z nim albo z jego matką się skontawktować i postarszyć,że jeżeli za np.3 dni ich nie będzie z odstetkami to idziesz i to zgałaszasz.Nie wiem chyba do komornika

No cóż a jeżeli nie interesuje go włane dziecko....To nie jest was wart
sewa
mamuśka ;-)
Cara nic nie będę Ci radziła..... do czasu kiedy sama nie dojrzejesz do tego, aby podjąć decyzję, która będzie dobra dla Ciebie i dla Twojego dziecka, nasze rady są zbędne. Mogę Ci jedynie życzyć podjęcia w końcu właściwych decyzji co do tego niby związku (szarpaniny)..... bo niestety związkiem tego nazwać nie można 
Co do alimentów, zgłoś do komornika. On będzie wiedział co z tym robić.

Co do alimentów, zgłoś do komornika. On będzie wiedział co z tym robić.
Małagosiunia21
Witam
Witam:-)
To ja właśnie się zebrałam do kąpa:-)
Oliwka słodka i jak pomaga mamusi:-)
Bodzia Twój synek jest słodki i normalnie wypisz wymaluj mamusia:-)
Sewa zdrówka dla was Kochani
Cara jak nie płaci to do komornika jak nie stawia się na wizyty to do sądu o pozbawienie praw i wsio na ten temat
A ja wróciłam z imprezki o 4 rano
Było fajnie wybawiłyśmy się i ogólnie super:-) Dziś wstałam o 8:30 także powiem wam że jestem wyspana na maksa:-)
Za chwilę do kościoła śmigam więc miłego popołudnia Kobitki:-)
To ja właśnie się zebrałam do kąpa:-)
Oliwka słodka i jak pomaga mamusi:-)
Bodzia Twój synek jest słodki i normalnie wypisz wymaluj mamusia:-)
Sewa zdrówka dla was Kochani
Cara jak nie płaci to do komornika jak nie stawia się na wizyty to do sądu o pozbawienie praw i wsio na ten temat
A ja wróciłam z imprezki o 4 rano

Za chwilę do kościoła śmigam więc miłego popołudnia Kobitki:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Wróciłyśmy :-) Małżuś pojechał na mecz, będzie po 18. Oliwka pospała 1,5 godzinki i właśnie się przebudza, więc zaraz będę musiała wcisnąć w nią jakieś żarełko
No i później pokażę Wam kilka fotek z dzisiaj ;-)
Wiecie co, ja to się bardzo cieszę, że powoli wiosna idzie, bo w końcu będę mogła Oliwkę ubierać w sukieneczki i spódniczki i już nikt nie będzie mówił " Ale ładny chłopczyk "
, nawet jak była ubrana na róziowo-kwaitkowo
.
A Was wszystkie to niby gdzie wywiało ??
Tylko Madźka się usprawiedliwiała, więc jej wybaczam

Wiecie co, ja to się bardzo cieszę, że powoli wiosna idzie, bo w końcu będę mogła Oliwkę ubierać w sukieneczki i spódniczki i już nikt nie będzie mówił " Ale ładny chłopczyk "

A Was wszystkie to niby gdzie wywiało ??
Tylko Madźka się usprawiedliwiała, więc jej wybaczam

Ja jestem, wgrywam fotki na bloga i będe Was zamęczać..Cieszycie się

Inna do mnie tez jeszcze czasem mówią"Jak śliczna dziewczynka" choc wydaje mi się,że ubieram go chłopięco;-);-)
Małagosiunia dzięki
No i fajnie,że imprezka się udała.
Martyna dawaj fotki

Inna do mnie tez jeszcze czasem mówią"Jak śliczna dziewczynka" choc wydaje mi się,że ubieram go chłopięco;-);-)
Małagosiunia dzięki

Martyna dawaj fotki

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Podziel się: