reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas debil przyjechal z flądrą na stare mieszkanie po jakies dokumenty!!

Zdycha ze zdrowiem w tym wroclawiu! Mam nadzieje ze zdechnie na dobre!

Oczywiscie alimentow wciaz nie ma ( a musza byc do 5 kazdego miesiaca) , o syna nawet nie pyta, nie wspomne o tym ze wczoraj mial miec wizyte i sie nie zjawil!!!

Matce powiedzial, ze z nia tez kontaktow utrzymywac nie musi... Bo ona stoi twardo za mna i malym :-/...

CO ZA DEBIL!!!

Ja z nerwow nic nie jem! Schudlam juz kilka kilo! Do tego juz 3 dni bez okresu!! UHHHHHHH tylko ciazy by mi brakowalo

Cara okresu możesz nie mieć z nerwów
Jeżeli alimentów jeszcze nie ma to musiałabyś z nim albo z jego matką się skontawktować i postarszyć,że jeżeli za np.3 dni ich nie będzie z odstetkami to idziesz i to zgałaszasz.Nie wiem chyba do komornika:confused:
No cóż a jeżeli nie interesuje go włane dziecko....To nie jest was wart

Cara nic nie będę Ci radziła..... do czasu kiedy sama nie dojrzejesz do tego, aby podjąć decyzję, która będzie dobra dla Ciebie i dla Twojego dziecka, nasze rady są zbędne. Mogę Ci jedynie życzyć podjęcia w końcu właściwych decyzji co do tego niby związku (szarpaniny)..... bo niestety związkiem tego nazwać nie można :no:

Co do alimentów, zgłoś do komornika. On będzie wiedział co z tym robić.

Witam:-)
To ja właśnie się zebrałam do kąpa:-)
Oliwka słodka i jak pomaga mamusi:-)
Bodzia Twój synek jest słodki i normalnie wypisz wymaluj mamusia:-)
Sewa zdrówka dla was Kochani
Cara jak nie płaci to do komornika jak nie stawia się na wizyty to do sądu o pozbawienie praw i wsio na ten temat
A ja wróciłam z imprezki o 4 rano:szok: Było fajnie wybawiłyśmy się i ogólnie super:-) Dziś wstałam o 8:30 także powiem wam że jestem wyspana na maksa:-)
Za chwilę do kościoła śmigam więc miłego popołudnia Kobitki:-)

Wróciłyśmy :-) Małżuś pojechał na mecz, będzie po 18. Oliwka pospała 1,5 godzinki i właśnie się przebudza, więc zaraz będę musiała wcisnąć w nią jakieś żarełko :tak: No i później pokażę Wam kilka fotek z dzisiaj ;-)
Wiecie co, ja to się bardzo cieszę, że powoli wiosna idzie, bo w końcu będę mogła Oliwkę ubierać w sukieneczki i spódniczki i już nikt nie będzie mówił " Ale ładny chłopczyk " :-D, nawet jak była ubrana na róziowo-kwaitkowo :laugh2:.
A Was wszystkie to niby gdzie wywiało ??
Tylko Madźka się usprawiedliwiała, więc jej wybaczam :laugh2:

Ja jestem, wgrywam fotki na bloga i będe Was zamęczać..Cieszycie się:rofl2::rofl2::rofl2:
Inna do mnie tez jeszcze czasem mówią"Jak śliczna dziewczynka" choc wydaje mi się,że ubieram go chłopięco;-);-)
Małagosiunia dzięki:-DNo i fajnie,że imprezka się udała.
Martyna dawaj fotki:-D:-D

reklama
Do góry