reklama
jasmina111
Fan(ka)
Przeciez Bog by mnie az tak nie pokaral no nie?
Za duzo nieszczesc juz mi sie przytrafia...
Przydalo by sie w koncu cosik dobrego
Bo naprawde w lepek dostane
Cara co Ty wypisujesz?
Jesteś młoda zdrowa i piękna
Synka z najtrudniejszego wyprowadziłaś na prostą i dałaś radę. Masz teraz zdrowego Synka
A ten koleś tzn. ojciec Twojego Synka to nie zasługuje ani na Ciebie ani na Twojego Małego. A Ty się przy tym gościu upierasz i szarpiesz.... Powiedz po co? CZasami są takie związki że dwoje ludzi niszczy się nawzajem ale uparcie twierdzi że bez siebie nie potrafią żyć. Ale jak znajdują sobie drugą osobę to pukają się w głowę co oni widzieli w tym pierwszym. Poszukaj sobie kogoś innego, kogoś kto będzie cię szanował!!!!! Jesteś wartościową osobą!!!!
I nie opowiadaj że sobie coś zrobisz, i co zostawisz Adasia bo koleś nie jest ciebie wart??? Jeżeli stawiasz faceta przed swoim dzieckiem i sobą to sorrrrry ale.................. Młoda jesteś.
I może trochę mnie poniosło ale może właśnie potrzebujesz zimnego prysznicu.
Cara co Ty wypisujesz?
Synka z najtrudniejszego wyprowadziłaś na prostą i dałaś radę. Masz teraz zdrowego Synka
A ten koleś tzn. ojciec Twojego Synka to nie zasługuje ani na Ciebie ani na Twojego Małego. A Ty się przy tym gościu upierasz i szarpiesz.... Powiedz po co? CZasami są takie związki że dwoje ludzi niszczy się nawzajem ale uparcie twierdzi że bez siebie nie potrafią żyć. Ale jak znajdują sobie drugą osobę to pukają się w głowę co oni widzieli w tym pierwszym. Poszukaj sobie kogoś innego, kogoś kto będzie cię szanował!!!!! Jesteś wartościową osobą!!!!
I nie opowiadaj że sobie coś zrobisz, i co zostawisz Adasia bo koleś nie jest ciebie wart??? Jeżeli stawiasz faceta przed swoim dzieckiem i sobą to sorrrrry ale.................. Młoda jesteś.
aktualnie sie ciutke boje ciazy :-/...
Stad moje poronione pomysly :-/...
Kuzwa nie ma co... celibat do konca zycia!!
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
AMEN !!!!Cara co Ty wypisujesz?
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja czekam aż moje Potworzysko zaśnie i idę się umyć, bo przed 15 uciekam na praktykę. Bedziecie za mną tęknić, prawda ?? 
Ale dzisiaj to chyba nie będę siedzieć 4 godziny, tylko posiedze od 15 do 17, pierwszy dzień to taki zapoznawczy.
A do egzaminu zerowego chyba nie będe podchodzić, bo nie mam z czego się uczyć a nie wiem czy zdążę dzisiaj do biblioteki.
A jeszcze przed wyjściem muszę gołębi narobić

Ale dzisiaj to chyba nie będę siedzieć 4 godziny, tylko posiedze od 15 do 17, pierwszy dzień to taki zapoznawczy.
A do egzaminu zerowego chyba nie będe podchodzić, bo nie mam z czego się uczyć a nie wiem czy zdążę dzisiaj do biblioteki.
A jeszcze przed wyjściem muszę gołębi narobić

Agatka_BB
IX Lachon BB
Inna tak mnie zraziłaś tymi gołebiami ze tez dzisiaj zrobilam...a wam sie juz nie przejadly te golebie
;-)
Moje dziecko poszlo spac

jestem w szoku

Moje dziecko poszlo spac

sikoreczka79
Fanka BB :)
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTEM!!!!!!
Z rana zaprowadziłam Adrianka do przedszkola i mam trochę lużniej. Poskładałam góóóórę prania i polatałam na odkurzaczu. PPD wypisz wymaluj
Teraz udało mi się uśpic małą i muszę obiad zrobic. Mój mężuś jak został sam z dzieciami to dał Madzi podusię i powiedział że ma spac. Położyła się i zasnęła. No ale jak ja z nią jestem to muzę na rękach nosic i śpiewac
Jestem dziś wykamana, ktuś na mnie urok rzucił i prawie całą noc nie spałam
No dobra przyznac się kto to był
Inna ty w końcu po tym menu odlecisz! Tyle gołąbków zjesz i skrzydełka ci wyrosną
Scrapek fajniusi!
Bodziu gratulaski zębolkowe dla Loleczka
Ja też dziś od rana PPD! Więc jakoś my się minęły
Scrapiki śliczne
Madzka fajnie że łikendzik udany
No i że coś w tej administracji załatwiliście
Sewuś jak samopoczucie dziś?
Iiwka witaj po długiej przerwie
Aga37 witaj wśród nas
Nie wiem czy ktoś już napisał ci ostrzeżenie: uwaga! Domówki uzależniają!!!!!!!!!!
Dobra koffaniutkie! Narazie na tyle. Zmykam PPD dalej
Właśnie się zastanawiam o której wstanie moje śliczności, musimy dziś do kontroli do lekarza wyruszyc, no i Adrianka przed 15 odebrac
Buziaczki

Inna ty w końcu po tym menu odlecisz! Tyle gołąbków zjesz i skrzydełka ci wyrosną

Bodziu gratulaski zębolkowe dla Loleczka

Madzka fajnie że łikendzik udany

Sewuś jak samopoczucie dziś?

Iiwka witaj po długiej przerwie

Aga37 witaj wśród nas

Dobra koffaniutkie! Narazie na tyle. Zmykam PPD dalej

reklama
Małagosiunia21
Witam
Witam:-)
Wsyztsko przeczytałam:-)
Inna ja też chce gołębie:-) Głodna jestem a rzadnego obiadu w planie nie mam dziś....
Bodzia super te foteczki:-)
A jeszcze do Bodzi mnie pominęłas jak wołałąś dlatego jestem dopiero teraz hihi
Asiulina i jak trutka podziąłała na Ciebie czy jednak teściowa znów za mało dosypała???
Madźka masz Ty dobrze:-) Fajnie że sobie odpoczęłas i dawaj te trampy bo ciekawa jestem co za cudo sobie zakupiłaś:-)
Sikorka ale wiosenny podpisik:-) SUperowy
Cara moim zdaniem to musisz iść do psychologa bo my na to nic nie poradzimy.... A jak nie chcesz mieć więcej dzieci to faktycznie celibat bo pewności nie masz nigdy...
I więcej nie pamiętam hihi
Dostałam te ciuchy co wam mówiłam, są zajefajne.... ŚLiczne poprostu. Część jest jeszcze dobra dla Michała ale jest tez sporo za małych odłozyłam sobie dla Wojtaska:-) A jakie buciki śliczne, też małe:-( Szokda cholerka no ale Wojtas juz będzie miał:-)
Byliśmy na spacerku i u sąsiadów więc Michał sie wyszalał Wojtas spał a teraz beczy , siedzi u mnie na ręku i mi klawiature nogami kopie :-)
Aaa bym zapomniała witaj nowa mamusiu:-)
A co do zębów to Wojtek jeszcze nie ma a Michałowi to nie liczyłam;-) Więc nie wiem jak policzę to wam powiem hihii
Wsyztsko przeczytałam:-)
Inna ja też chce gołębie:-) Głodna jestem a rzadnego obiadu w planie nie mam dziś....
Bodzia super te foteczki:-)
A jeszcze do Bodzi mnie pominęłas jak wołałąś dlatego jestem dopiero teraz hihi
Asiulina i jak trutka podziąłała na Ciebie czy jednak teściowa znów za mało dosypała???
Madźka masz Ty dobrze:-) Fajnie że sobie odpoczęłas i dawaj te trampy bo ciekawa jestem co za cudo sobie zakupiłaś:-)
Sikorka ale wiosenny podpisik:-) SUperowy
Cara moim zdaniem to musisz iść do psychologa bo my na to nic nie poradzimy.... A jak nie chcesz mieć więcej dzieci to faktycznie celibat bo pewności nie masz nigdy...
I więcej nie pamiętam hihi
Dostałam te ciuchy co wam mówiłam, są zajefajne.... ŚLiczne poprostu. Część jest jeszcze dobra dla Michała ale jest tez sporo za małych odłozyłam sobie dla Wojtaska:-) A jakie buciki śliczne, też małe:-( Szokda cholerka no ale Wojtas juz będzie miał:-)
Byliśmy na spacerku i u sąsiadów więc Michał sie wyszalał Wojtas spał a teraz beczy , siedzi u mnie na ręku i mi klawiature nogami kopie :-)
Aaa bym zapomniała witaj nowa mamusiu:-)
A co do zębów to Wojtek jeszcze nie ma a Michałowi to nie liczyłam;-) Więc nie wiem jak policzę to wam powiem hihii
Podziel się: