reklama
ubieraj się Meg za godzinę mamy tramwaj, a brzuszki sama zrobię bo sobie ćwiczę w domku z yourself fitness:-);-);-)Ech Madzka..wez mnie ze soba...moge sie oddzwieczyc 50-cioma brzuszkami za Ciebie na aero ;-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No własnie byłam troche w centrum, chciałam se cos może kupić, ale nie miałam pomysłu. Następnym razem mussssisz iść ze mna sis.helloł siostra! a gdzies Ty znowu polazla? ;-)
Kuba lula :-) a dzis w Krakowie calkiem ladnie :-)

A wujcio Kacper w styczniu 13 lat skończyłKasiu wujcio Michał ma 10 lat skończone w marcu![]()

Jumi mumiłobiecane zdjątka- jedno trampkowe drugie wiosenno wekendowe;-);-)lecę karmić Tygryska;-):-):-)

Ja mam pizze z Tesco tudzież pierogi z truskawkamiSwietna robota katalogowa Sikoreczko i Asulinko w spisie potraw!!!!
Co by tu dzis zrobic na łobiad........![]()

To tak jak u nas. To może skoczym razem na pole jak sie Stas obudzi?? Ślubny wrócił wcześniej z pracy i do kompa sie wpycha. Nie rozumie że ja musze sie z siorą z grodu Kraka kontaktować...heheh ja dzis nie PPD....a ja ide budzic, obaid i na pole....u nas ludzie chodza w krotkim rekawku....21 st w cieniu.. paaaa

No pewnie siostrunia ze mozem skoczyc...mi tez by sie przydaly np. nowe buty.No własnie byłam troche w centrum, chciałam se cos może kupić, ale nie miałam pomysłu. Następnym razem mussssisz iść ze mna sis.
A wujcio Kacper w styczniu 13 lat skończył
Jumi mumi, a trampki zajefajne...
Ja mam pizze z Tesco tudzież pierogi z truskawkami
To tak jak u nas. To może skoczym razem na pole jak sie Stas obudzi?? Ślubny wrócił wcześniej z pracy i do kompa sie wpycha. Nie rozumie że ja musze sie z siorą z grodu Kraka kontaktować...![]()
I wiesz, naszlo mnie na przemyslenia...moze Ty jednak wcale nie tak daleko jezdes...do Tesco mam 3 km ...hmmm..;-)

dopiero przeczytalam...aaaaaa...czeeeeeeeeeeekkkaaaaaaaaaaaj! ;-)ubieraj się Meg za godzinę mamy tramwaj, a brzuszki sama zrobię bo sobie ćwiczę w domku z yourself fitness:-);-);-)
Małagosiunia21
Witam
Madzka....fajna fotka...a trampy super! Mlodziezowa z Ciebie ze ho ho :-)
hahaha bo spadnę z krzesła normalniesarkazm wyczuwam![]()

Jaka bekaInna mam do Ciebie pytanie. Czy masz znajomych w Krakowie? Zaraz zrozumiesz czemu pytam. Ide sobie z moim syniem na dwa osiedla dalej do sklepu...a tu idzie mlodziez i glosno dosyc rozmawia, oto tak:
-A macie chleb do tych golabkow?
-Nie, mamy same golabki z sosem pomidorowym. Bo to sie bez chleba je...
No zesz! Wszedzie te zakiachene golabki!Nawet z domu nie mozna wyjsc! Kurde...chyba sama musze je zrobic
![]()

MAdźka miłego lachonowanie, ja tez śmigam dzis do szwagierki bo ciacho upiekłam i mus zanieśc i sobie kawkę z nia wypić:-) Więc również życze milego wieczoru:-) NApewno z wieczora sie jeszcze pojawię bo konferencja z M będzie:-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To daj Kube, bo już wychodzę.A do Tesco to mam tak 0,5 km hmmmNo pewnie siostrunia ze mozem skoczyc...mi tez by sie przydaly np. nowe buty.
I wiesz, naszlo mnie na przemyslenia...moze Ty jednak wcale nie tak daleko jezdes...do Tesco mam 3 km ...hmmm..;-)I jak masz chwile i tak blisko zes jezd to wez Kube na pole...ja niebawem musze isc obowiazek siostrzany wypelnic ( ku oswieceniu- 2 x tydz
;-))A w spr. slubnego...bez komentarza...ech te chlopy!!!!
![]()
Teraz juz moj slubny sie nim zajmuje...i kurcze, czemu Ty mieszkasz w TTo daj Kube, bo już wychodzę.A do Tesco to mam tak 0,5 km hmmm

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witac się!
Odebrałam dziecie z przedszkola o 15 i dopiero przed 18 dotarłam do domku
Bylim u pani doktor, Madzia ma łykac prochy nadal i w czwartek się znowu zjawic
jeszcze jej tam coś słychac
Dla Adrianka kazałam sobie wystawic na badania, od czasu do czasu trzeba sprawdzic
Spanie mnię męczy okrutnie
Chyba nie będę wieczorkiem
Wybaczyta

Podziel się: