reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helloł siostra! a gdzies Ty znowu polazla? ;-)

Kuba lula :-) a dzis w Krakowie calkiem ladnie :-)
No własnie byłam troche w centrum, chciałam se cos może kupić, ale nie miałam pomysłu. Następnym razem mussssisz iść ze mna sis.:tak:
Kasiu wujcio Michał ma 10 lat skończone w marcu:rofl2:
A wujcio Kacper w styczniu 13 lat skończył:rofl2:
łobiecane zdjątka- jedno trampkowe drugie wiosenno wekendowe;-);-)lecę karmić Tygryska;-):-):-)
Jumi mumi:rofl2:, a trampki zajefajne...
Swietna robota katalogowa Sikoreczko i Asulinko w spisie potraw!!!!:tak::tak:
Co by tu dzis zrobic na łobiad........:blink:
Ja mam pizze z Tesco tudzież pierogi z truskawkami:tak:
heheh ja dzis nie PPD....a ja ide budzic, obaid i na pole....u nas ludzie chodza w krotkim rekawku....21 st w cieniu.. paaaa
To tak jak u nas. To może skoczym razem na pole jak sie Stas obudzi?? Ślubny wrócił wcześniej z pracy i do kompa sie wpycha. Nie rozumie że ja musze sie z siorą z grodu Kraka kontaktować...:rofl2:

No własnie byłam troche w centrum, chciałam se cos może kupić, ale nie miałam pomysłu. Następnym razem mussssisz iść ze mna sis.:tak:

A wujcio Kacper w styczniu 13 lat skończył:rofl2:

Jumi mumi:rofl2:, a trampki zajefajne...

Ja mam pizze z Tesco tudzież pierogi z truskawkami:tak:

To tak jak u nas. To może skoczym razem na pole jak sie Stas obudzi?? Ślubny wrócił wcześniej z pracy i do kompa sie wpycha. Nie rozumie że ja musze sie z siorą z grodu Kraka kontaktować...:rofl2:
No pewnie siostrunia ze mozem skoczyc...mi tez by sie przydaly np. nowe buty.
I wiesz, naszlo mnie na przemyslenia...moze Ty jednak wcale nie tak daleko jezdes...do Tesco mam 3 km ...hmmm..;-) :-D I jak masz chwile i tak blisko zes jezd to wez Kube na pole...ja niebawem musze isc obowiazek siostrzany wypelnic ( ku oswieceniu- 2 x tydz:tak:;-))A w spr. slubnego...bez komentarza...ech te chlopy!!!! :angry:

Madzka....fajna fotka...a trampy super! Mlodziezowa z Ciebie ze ho ho :-)

sarkazm wyczuwam:dry::dry::-D
hahaha bo spadnę z krzesła normalnie:-D:-D:-D:-D

Inna mam do Ciebie pytanie. Czy masz znajomych w Krakowie? Zaraz zrozumiesz czemu pytam. Ide sobie z moim syniem na dwa osiedla dalej do sklepu...a tu idzie mlodziez i glosno dosyc rozmawia, oto tak:
-A macie chleb do tych golabkow?
-Nie, mamy same golabki z sosem pomidorowym. Bo to sie bez chleba je...
No zesz! Wszedzie te zakiachene golabki! :szok::szok::crazy:Nawet z domu nie mozna wyjsc! Kurde...chyba sama musze je zrobic:rofl2::rofl2::rofl2:
Jaka beka :-D:-D:-D:-D:-D

MAdźka miłego lachonowanie, ja tez śmigam dzis do szwagierki bo ciacho upiekłam i mus zanieśc i sobie kawkę z nia wypić:-) Więc również życze milego wieczoru:-) NApewno z wieczora sie jeszcze pojawię bo konferencja z M będzie:-)

No pewnie siostrunia ze mozem skoczyc...mi tez by sie przydaly np. nowe buty.
I wiesz, naszlo mnie na przemyslenia...moze Ty jednak wcale nie tak daleko jezdes...do Tesco mam 3 km ...hmmm..;-) :-D I jak masz chwile i tak blisko zes jezd to wez Kube na pole...ja niebawem musze isc obowiazek siostrzany wypelnic ( ku oswieceniu- 2 x tydz:tak:;-))A w spr. slubnego...bez komentarza...ech te chlopy!!!! :angry:
To daj Kube, bo już wychodzę.A do Tesco to mam tak 0,5 km hmmm

reklama
Witac się! Odebrałam dziecie z przedszkola o 15 i dopiero przed 18 dotarłam do domkuBylim u pani doktor, Madzia ma łykac prochy nadal i w czwartek się znowu zjawic jeszcze jej tam coś słychac Dla Adrianka kazałam sobie wystawic na badania, od czasu do czasu trzeba sprawdzic Spanie mnię męczy okrutnieChyba nie będę wieczorkiem Wybaczyta

Do góry