reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra Lachony ja spadam obiada wrzucic do garnka i polatac na odkurzaczu.Mała śpiąca ale spac nie chce:dry: może uda mi się ją ululac:tak:
Madzia na canellonni zapraszam koło 17, aha mam dla ciebie karpatkę od Martusi :-p

Cześć Dziewczynki.
A mnie od rana dopadł wirus PPD (wyprałam, powiesiłam na balkonie, ugotowałam, ogarnęłam mieszkanko i nawet pojeżdziłam na mopiku). A teraz w ramach walki z tym okropnym wirusem usiadłam i na BB wskoczyłam.:rofl2:

Wiecie co moje dziecko jak sie mu cos popsuje albo nie idze tak jak on chce to pod nosem klnie:crazy: i to nie takie lekkie:angry: wali z grubej rury "k....m..c":szok::crazy: jestem tym przerazona, no ale to jest branie przykladu z tatusia, moze niczesto sa takie slowa u nas w domu ale sie zdazaja i maly podłapal:wściekła/y:
Maciek też tak miał.:tak: Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki.:sorry2: Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.:baffled::sorry2:

Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic:no::no::no::no:I to dziecko w ieku Miśka:crazy::crazy:A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
:szok:rety! Brak mi słów. To straszne co sie teraz w szkołach dzieje. A nauczycielka? Bez komentarza.:baffled:

Jaki swietny:tak: ja kupilam tez parasolke, ale jest poprostu straszna, nie znosze tego wozka a dalam 280zl. Okropnie sie go prowadzi i straszny badziew:no: no ale coz dobrze ze moje dziecko juz bardziej na nozkach chodzi niz w wozku, bo chcialbym kupic inny a wtedy m to by mnie chyba ukatrupil:-D

Ja juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)
A jaki masz ten wózeczek? My też zastanawiamy się nad kupnem wózka, ale spacerówki (musi byc jedna łączona rączka).
Mnie też PPP czeka, ale to może wieczorem.

No Meg z ust mi to wyjęłaś. No zdarza się czasem tak że nie ma tegoż orgazmu, ale nastepnym razem jest 2 razy i jest git. A po co udawać?? To chyba wówczas cały związek jest udawany....
:tak::tak::tak:

Cześć Dziewczynki.
A mnie od rana dopadł wirus PPD (wyprałam, powiesiłam na balkonie, ugotowałam, ogarnęłam mieszkanko i nawet pojeżdziłam na mopiku). A teraz w ramach walki z tym okropnym wirusem usiadłam i na BB wskoczyłam.:rofl2:

Maciek też tak miał.:tak: Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki.:sorry2: Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.:baffled::sorry2:

:szok:rety! Brak mi słów. To straszne co sie teraz w szkołach dzieje. A nauczycielka? Bez komentarza.:baffled:

A jaki masz ten wózeczek? My też zastanawiamy się nad kupnem wózka, ale spacerówki (musi byc jedna łączona rączka).
Mnie też PPP czeka, ale to może wieczorem.
Wlasnie Kasiu...fajny wozek i mowisz ze 4 stowy na nasze? :-) My myslimy o Coneco albo Baby Design Travel...ale jeszcze sie nei zdecydowlaismy ;-)
A ja mam dosyc tego PPP....nie mam juz sily wiec skoncze jutro (chociaz nie lubie tak zostawiac :no:

reklama
Nie umiem napisac podania, nie umiem sie po prostu skupić...A jak go Małżowi nie napisze to w życiu nie dostanie podwyżki...Boszeeeeee Jak mnie boli łepek..

Do góry