reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Stara ta amica czas na nową, ale niewiem jaką:baffled:
moze na lepszy model ;-) my tez mamy Amice ale inox z plyta grzejna, jest fajna, ale brakuje mi w niej teleskopow coby same placki wyskakiwaly z niej ;-) Ale juz nie bedziemy na tym mieszkaniu w to inwestowac
A babeczki sliczne i pewnie pyszne Aga :-)

A to już polukrowane babeczki z arcydziełem mojej Pati

Dzieki Meg, no u mnie to mus, w tym roku musze zmienić kuchenke, nawala mi piekarnik.Mhmmm dobre, musze się za taką rozejrzeć aby same placki wyskakiwały:-D:tak:;-)

Tak sie zastanawiam Agga, nie mysl ze Cie oceniam albo ganie, ale mam pytanie jak to jest byc w domu 9-c lat? Ja nie pracuje od 3 lat i czasem wolalabym pracowac nawet na pol etatu (ale potem mi przechodzi i ciesze sie ze moge byc z Kuba w domu...babyyyy ;-)

reklama
Do góry