reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To też masz małe wyjątko w domu. Stwierdzam,że zęby są straszne.Najpierw płaczesz bo rosną potem bo się psująma koniec końców i tak na starośc lądujesz ze sztucznymi;-):tak::-D
no fakt....a może to skoki rozwojowe som? Czytałyście że wtedy dzieci są marudne itd itp Myśmy czekali na zęby a pierwsze wyszły coś kolo 10-11 m-ca
Meg zrobiłam Twój test i sama zobacz wpisałam się ancia hihi jednak cos w tej głowie zostaje:tak:;-):-D
No Ancia!!! Super!

reklama
:-D:-D:-D:-D:rofl2:Sikoreczka Ty się nie chachaj tylko śmigaj ten test to sama zobaczysz jakie podchwytliwce Meg zasunęła
W rzeczy samej;-),ale jak się ma TVN Style to bułka z masłem:tak:
Meg zrobiłam Twój test i sama zobacz wpisałam się ancia hihi jednak cos w tej głowie zostaje:tak:;-):-D
My to ex eqvo jezdeśmy koffana:-p:laugh2:.
Jak któraś głodna to zapraszam Zobacz załącznik 76963 z serkiem,ze swojej mąki i wsoiwych jajców;-):-D.

Martynka ja Ci mówie, kochana ona się wywaliła w tym mini zoo jak zrobili z Karolem larmo o ten traktor:tak:A tam podłoże dziwne..Teraz wyglada lepiej???????
Sandałki Lolka

Bodzia snadałki śłiczne
W carrefour są w promocji pampersy 3 za niecałe sto złotych albo 120 albo 150 szt. m. nie jest do końca pewien ile ale tylko 3
Nooo Marta my to normalnie debeściary:-D:-D:-D:-D:-D

No już dzieciaki uśpione. ufff...:blink:

a rozdaję bo wiejskawe:-D:-Dw Łodzi też spaliny na spalinach to w słoikach przywozimy od rodziców:tak:;-):-D

Szymonek zasnął bez słowa:szok::szok:dziecko mi chyba podmienili:confused:muszę się pochwalić, że już 4 dzień jesteśmy bezcycowi za dnia:tak::tak:i nie jest źle:happy:
Został Ci jeszcze jeden słoiczek?:sorry2: Super, że Szymuś tak dzielnie znosi odcycowanie.:tak: Aha, miałam pytać, dlaczego go odstawiasz? :confused:

a tak na marginesie....3-y z 5-ciu sąsiadek na moim piętrze w bloku zafasolkowane ;-) nieźle!
Oj, to chyba coś wiało u Was ostatnio.;-):rofl2::-D:-D:-D:-D A Ciebie nie przewiało?:-p;-)

W rzeczy samej;-),ale jak się ma TVN Style to bułka z masłem:tak:

Jak któraś głodna to zapraszam Zobacz załącznik 76963 z serkiem,ze swojej mąki i wsoiwych jajców;-):-D.
Ja mam TVN Style, ale co z tego skoro tylko Mini-Mini leci?:dry: Ostatnio Maciuś nauczył się przełanczać.:baffled:
Ale ja w rankingu jestem tuż po Was.:tak:

A te naleśniczki to bardzo smakowicie wyglądają.:tak: Chyba się na jednego skuszę.:-p

reklama
Do góry