reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Haloooo rankiem.
Za oknem cudne słoneczko, ja dojrzewam do PPD

Asiulinka a my to telepetycznie sie porozumiewamy czy co???Bo własnie miałam dziś pytac co u dziewczyn
Leika sie tez nie odzywa....
Dzięki za cudne komcie na NK

Za oknem cudne słoneczko, ja dojrzewam do PPD

Asiulinka a my to telepetycznie sie porozumiewamy czy co???Bo własnie miałam dziś pytac co u dziewczyn

Dzięki za cudne komcie na NK

anaconda27
styczniówka2006
Witam po przerwie:-):-):-)
Nie odzywałam się bo odcięli mi neta (nie był na mnie tylko jeszcze na ludzi którzy mieszkali przed nami) no i musiałam sobie załatwiać od nowa, no i zajęło to ponad dwa tygodnie

Obiecuję wpadać teraz systematycznie bo od wczoraj necik jest na mnie i nikt mi go już nie odłączy;-);-);-)
Martuśka dzięki za życzenia, bo tak w nawiasie mówiąc dzisiaj kończę 30-chę

Nie odzywałam się bo odcięli mi neta (nie był na mnie tylko jeszcze na ludzi którzy mieszkali przed nami) no i musiałam sobie załatwiać od nowa, no i zajęło to ponad dwa tygodnie

Obiecuję wpadać teraz systematycznie bo od wczoraj necik jest na mnie i nikt mi go już nie odłączy;-);-);-)
Martuśka dzięki za życzenia, bo tak w nawiasie mówiąc dzisiaj kończę 30-chę

Sprawdzmy czy tak je zobacze.. Bo częsć widzu a część nadal nie......Płytka działa????
Anaconda
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego Kochanie.
W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego Kochanie.

anaconda27
styczniówka2006
A my zjemy śniadanie, umyję sobie włosy i zmykamy na plac zabaw, bo moje dziecko w taką pogodę to w ogóle nie chce siedzieć w domu
reklama
Podziel się: