reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzięki koffane za głosiki:tak:;-);-)Szymonek padł po ciężkiej batalii, mogę wreszcie pranie wywiesić i drugie wstawić.

moje dziecko bez spaceru jest nie do zniesienia po prostu:no::angry::angry:zaraz mnie coś trafi. leży i bawoli - jeść nie, pić nie , spać nie bawić się nie tylko na rączkach:dry:

Lolo tez bawoli...To pewnie ta pogoda.Roznosi go aż w tyłek oberwał.Mówie mu cały dzień,żeby na stół nie właził.W końcu wylał herbate na książke z biblioteki.Dziewczyny jak ja bym chciała znowu być w ciąży....

Madzka a ty kaj patrzysz hę?????Zamiast lachony podziwiasz to ty facetów zapinających gatki podglądasz????Podjadł sobie biedny, piwka popił i mu gatki nie wytrzymały...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry