reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze u was juz 1 sza ,u mnie 12 ale ten czas leci ,matko kochana,napraewde szok,idziem spac ,kolorowych snow,moga byc nawet erotyczne,sobie i tobie zycze kochana

reklama
Bodzinka znam to sama kazda kocha swoje dziecko ale potrzeba nam chwili wytchnienia i czasami pobyciia saama z soba ,ja tu nie mam takiej mozliwosci,a czasem nawet 2 godziny cuda moga zdzialac,mowisz ze masz dola kochana,a ja ci powiem tak ja 2 tygodnie temu wrocilam z kraju i od tego czasu wyje codziennie w poduszke i w dzien i w nocy ,rozchorowalam sie ,teraz maly jeszcze i kombinuje jakby tu do kraju wrocic ,samolotem w tym stanie nie moge/astma mi dokucza/musze sie ustabilizowac,autobusem to 36 godzin jazdy z dzieckiem nie dam rady,no to siedze i mysle,maz nie moze nas autem odwiesc bo mu urlopu nie dadza a ja czuje sie bardzo zle i nie wiem co dalej robic,lekarze tu to porazka,jutro mam wizyte ,nie wiem co ona mi da,najbardziej w swiecie to chcialabym wrocic do domu do polski ,widzisz Bodzia sa ludzie ktorzy maja gorzzej od ciebie
Ludi tulaski koffana:tak:moja najkochańsza i najlepsiejsza przyjaciółka jest w podobnej sytuacji w londynie więc wiem jak Ci może być trudno i źle i niefajnie:-(
świeżytki jeszcze może być z wiaderka?:-D:-D:-D:-D;-):-D:-D:rofl2:
:-D:-D:-D

A z czego on:confused:,bo mój stryjek to z pomidorów pędził:tak::-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Już jestem!
Chłop mi tak młode uśpił że musiałam dupeczkę ruszyc i do akcji wkroczyc:sorry2: Madzia latała po mieszkaniu z wózeczkiem i śpiewała:laugh2:
:-D:-D:-Dleżę jak sobie wyobrażę:rofl2::rofl2:

Mój się właśnie na mnie obraził, bom mu wytłumaczyła że ten grzaniec to na katar a nie dla tego że coś od niego chcę
:dry::dry:faceci, mój dzisiaj Mołdawska Dolinę przyniósł i pewno relacje rodzinne chce budować:dry::-D

a ja właśnie wrąbałam staremu pomidora od Mamusi a popołudniu do kawy winogronko tyż od mamusi:-D:-D:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DAnulaaaaaaaaaaaaaa:rofl2: żeby Ci tylko nie zaszkodziło:baffled:

a mi sklep zamkneli u ciapatego pakistanca na dole

A tak z ciekawości spytam - jaki rozmiar pampków używacie?
trójeczki jeszcze:tak::tak:

My jutro na kontrol biegniemy:dry: Mam nadzieję że bydzie oki:tak:
trzymam kciuki żeby wreszcie paskudy się od beboków odczepiły:-):-)

Kurde, ja mam kolokwium w niedzielę z psychologii rozwojowej i osobowości a nic nie umiem:no::baffled: :szok:
dobrze będzie, Martyna ciągle narzekasz, że nie zdasz a potem śmigasz z piątkami w indeksie:dry:;-);-)

Tylko chciałam podejrzeć z wieczora co tam u was a tu naklikane:szok::szok:a uśmiać to się dawno tak nie uchichrałam:rofl2::rofl2::rofl2: Szymonek własnie się na jedzonko obudził więc mleczusio mieszam.
Dobrej nocki Lachony

Ludi tulaski koffana:tak:moja najkochańsza i najlepsiejsza przyjaciółka jest w podobnej sytuacji w londynie więc wiem jak Ci może być trudno i źle i niefajnie:-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

:-D:-D:-Dleżę jak sobie wyobrażę:rofl2::rofl2:

:dry::dry:faceci, mój dzisiaj Mołdawska Dolinę przyniósł i pewno relacje rodzinne chce budować:dry::-D

:-D:-D:-D:-DAnulaaaaaaaaaaaaaa:rofl2: żeby Ci tylko nie zaszkodziło:baffled:

trójeczki jeszcze:tak::tak:

trzymam kciuki żeby wreszcie paskudy się od beboków odczepiły:-):-)

dobrze będzie, Martyna ciągle narzekasz, że nie zdasz a potem śmigasz z piątkami w indeksie:dry:;-);-)

Tylko chciałam podejrzeć z wieczora co tam u was a tu naklikane:szok::szok:a uśmiać to się dawno tak nie uchichrałam:rofl2::rofl2::rofl2: Szymonek własnie się na jedzonko obudził więc mleczusio mieszam.
Dobrej nocki Lachony
to dobranoc chociaz teraz juz na trzezwo,sklepu nocnego tu ni ma niesety a w domu puchy,maz nima nawt jednego malego pyffka,podlosc ludzka nie ma granoic,dobrrrranoc

Pierwsza;-):laugh2::laugh2:.
Bodzi chyba karolek zaspał i jaeszcze jej nie ma:dry:.
Ja dzisiaj pracowity dzień mam,bo z kumpelą z trójki grupowej po farby i plastelinę do paczek na Dzień Dziecka śmigamy.Jest u nas producent to zawsze taniej a może wysępimy darowiznę dla przedszkola:dry::tak:.

Dzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi:tak::-D:-D:-D
Ludi trzymaj się Kochana tulę mocno nie wyobrażam sobie siebie w Twojej sytuacji
Marta powodzenia w rozmowach biznesowych;-):tak::-)

witajcie kobietki widze tu ciężko nadrobić zaległości
no mi sie nie udaje tu zbyt posiedzieć pogoda dopisuje
no i chyba maluszek ma ten katarek sienny lub uczuleniowy bo po nocy jest oki a jak tylko wracamy ze spacerku to leje mu sie dostałam porade by po spacerku od razu go przebierac w inne ubranka wsioo i zobaczyc bo alergeny zostaja na ubranku oby to pomogło bo wieczorami się męczy a w końcu na spacerki nawet musimy chodzić
nie daje już mu wit D bo słoneczko za darmo daje mu wit D czy wy dajecie jeszcze it D???
całuski dla waszych pociech a dla was poranna kawka :p tylko nie wiem jak sie fotke wkleje i nie mogę dodać:p wybaczcie musze sie nauczyć

Witam z rana
U nas fatalnej pogody ciąg dalszy, zimno na dodatek, więc nie mam ochoty nawet zakupów zrobić. Czyżby długi weekend zapowiadał się taki zimny i deszczowy?

reklama
No ja też bym chciała piękną pogodę bo do mamy jedziemy:tak::tak:
Ale się dziewczyny wczoraj rozpisałyście, myślałam że już was nie doczytam. Teraz spadam robić małej śniadanko, ale będę was podczytywać. :tak::tak::tak:
Faktycznie Bodzia zaspała. Bodzia budź się bo już ranek;-);-);-)

Do góry