reklama
E
Ewcia81
Gość
EWCIA babo kope lat
![]()

dziekiiiiChciałam się poprawić ze zdjęciami wylachoniłam się jak trza i się okazało,że bateria w aparacie klękła i nie da rady póki coale do wieczora to się naładuje
Witaj Ewcia
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie
uu szkoda,,ze abkteria padoch
No i znowu wojna w chaciena łeb mu się rzuca cholerny pan i władca
całe popołudnie przespł a teraz królewicz chodzi obrażny
![]()
z facetami to deska ich deska,,walcemmmmmmmmmmmNoż ku....powiedział mi że nic w domu nie robie
ku....leże a dziecko se samo wszystko robi
E
Ewcia81
Gość
ee do mnie siora synka zaraz podrzuci na nocke,,,dwa dzieciaki beda razem spały,,hehee,,,,a nie wiem czy an imprezke wskocze,,ale mam andzieje,ze dzieci apdna i wpadne cos wypic,,bo dzisiaj mam enrwaaaaaaaaaaaa i mus cos lyknac...
a ja wkurzona,bo dostalam dizsiaj awizo,poszlam a to amndat,,200zl i 4 punkty...ech
....
dzieki za zaproszenie laski,,,
a ja wkurzona,bo dostalam dizsiaj awizo,poszlam a to amndat,,200zl i 4 punkty...ech

dzieki za zaproszenie laski,,,
E
Ewcia81
Gość
Marta1981
Rodzyneczka
Ewciu,brakło nam Ciebie
,widac to po statystyce imprezek;-):-(.Ale z Ciebie rajdowiec
,fotoradar Cię namierzył
?
Ja bym bym łyknęła,ale na to gorąco zimnej Perły z soczkiem,bo normalnie wytrzymac się nie da
.
Stare kompika zwolniło,szukał łapy do skrzyni biegów a dzisiaj tłumik wymieniał
.

Ja bym bym łyknęła,ale na to gorąco zimnej Perły z soczkiem,bo normalnie wytrzymac się nie da

Stare kompika zwolniło,szukał łapy do skrzyni biegów a dzisiaj tłumik wymieniał

Marta1981
Rodzyneczka
Ja powysyłałam zaproszenia do Grupy Ociotowanych Lachonów BB

- sprawdzac w swoim profilu
,jakbym którą pominęła to dac znac to zaproszę
;-).

E
Ewcia81
Gość
Marta ano fotoradar,,,ja niestety po miescie raczej 40-50 nie jeżdże,,raczej rzadko,,hmm,,b to jak spacer,,a nei jazda,,no i mam amndata,,,,tylko sie zastrzelic....ech...
Ja tam winooo z cola i lodem,,,,no bo nie mam nic innego,,piffka nie kupilam sobie...:-(
Ja tam winooo z cola i lodem,,,,no bo nie mam nic innego,,piffka nie kupilam sobie...:-(
E
Ewcia81
Gość
no ja juz dostalam i dziekujeJa powysyłałam zaproszenia do Grupy Ociotowanych Lachonów BB- sprawdzac w swoim profilu
,jakbym którą pominęła to dac znac to zaproszę
;-).
tylko ta nazwa tooo dziwaczna,,hehee,,,,ociotowane,,,,,Mata ty jak zwykkle maszz jakies fantazyjne nazwy,,bomba
Witam sie pora wieczorowa.Moj malzonek koffany zkupil mi sandalki

Wprawdzie nieco inne bo tamte dziwnie na nozce lezly ale tez sliczniusie
No tak w ogolnym rozrachunku to bym go za nic nie oddala.Choc czsem nawet walcem to na niego za malo;-);-);-)

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
To nie ja z tym ociotowaniem zaczęłam
.Na MłODYCH MAMACH tam jest taki wątek;-)

i my troszki nabijaju się z tego co tam piszą

.
U mnie teraz wypas,bo sklep przerobili i w piątek i sobotę do 21-ej czynny a tak do 20 był
.

U mnie teraz wypas,bo sklep przerobili i w piątek i sobotę do 21-ej czynny a tak do 20 był

Podziel się: