reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-DEWCIA babo kope lat:-D:-D:-D:-D
:zawstydzona/y:no az mi glupio i wstyd....:zawstydzona/y:

Chciałam się poprawić ze zdjęciami wylachoniłam się jak trza i się okazało,że bateria w aparacie klękła i nie da rady póki co:no::no:ale do wieczora to się naładuje:tak::tak::tak:
Witaj Ewcia
Na nocną popijawę to chętnie tyle,że mus coś ze starym zrobić bo teraz popołudniu jet już w domu i wieczorami mi zalega przy kompie
dziekiiii
uu szkoda,,ze abkteria padoch

No i znowu wojna w chacie:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:na łeb mu się rzuca cholerny pan i władca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: całe popołudnie przespł a teraz królewicz chodzi obrażny:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

Noż ku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:powiedział mi że nic w domu nie robie:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:ku....leże a dziecko se samo wszystko robi
z facetami to deska ich deska,,walcemmmmmmmmmmm

ee do mnie siora synka zaraz podrzuci na nocke,,,dwa dzieciaki beda razem spały,,hehee,,,,a nie wiem czy an imprezke wskocze,,ale mam andzieje,ze dzieci apdna i wpadne cos wypic,,bo dzisiaj mam enrwaaaaaaaaaaaa i mus cos lyknac...

a ja wkurzona,bo dostalam dizsiaj awizo,poszlam a to amndat,,200zl i 4 punkty...ech:wściekła/y::wściekła/y:....

dzieki za zaproszenie laski,,,

a Cara to ma chyba dizsiaj urodiznki alski co???

no tak wychodzi,,gdziesz ona jest,,,,,,,,,,,,,,,

Cara
Sto lat kochanaaaaaaaaaaa

Ewciu,brakło nam Ciebie:tak:,widac to po statystyce imprezek;-):-(.Ale z Ciebie rajdowiec:baffled:,fotoradar Cię namierzył:confused:?
Ja bym bym łyknęła,ale na to gorąco zimnej Perły z soczkiem,bo normalnie wytrzymac się nie da:no:.
Stare kompika zwolniło,szukał łapy do skrzyni biegów a dzisiaj tłumik wymieniał:tak:.

Marta ano fotoradar,,,ja niestety po miescie raczej 40-50 nie jeżdże,,raczej rzadko,,hmm,,b to jak spacer,,a nei jazda,,no i mam amndata,,,,tylko sie zastrzelic....ech...

Ja tam winooo z cola i lodem,,,,no bo nie mam nic innego,,piffka nie kupilam sobie...:-(

Witam sie pora wieczorowa.Moj malzonek koffany zkupil mi sandalki:blink::blink::blink:Wprawdzie nieco inne bo tamte dziwnie na nozce lezly ale tez sliczniusie:-DNo tak w ogolnym rozrachunku to bym go za nic nie oddala.Choc czsem nawet walcem to na niego za malo;-);-);-)

reklama
To nie ja z tym ociotowaniem zaczęłam:no:.Na MłODYCH MAMACH tam jest taki wątek;-):tak::-D:-D i my troszki nabijaju się z tego co tam piszą:-p:rofl2::-D:laugh2:.
U mnie teraz wypas,bo sklep przerobili i w piątek i sobotę do 21-ej czynny a tak do 20 był:wściekła/y::angry:.

Do góry