reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-) Chelołłł :-) Jestem ja :-). Ale zaraz pewnie zniknę, bo drugie danie trza zrobić :tak:.
Po wczorajszym PPD mąż wrócił do domu i powiedział : " ale czyściutko i miło ", a z jego ust to rzadkie słowo, co oznacza, że doprowadziłam mieszkanko do perfekcji :tak::-).

No przydałoby się.:tak:;-):-D Muszę tylko sikorkovą prosić o lekcję.:tak:
popatrz koffana: tak trzeba skrzydełkami machac
misc5009.gif

Witam niedzielnie!
U nas dzionek minął pooooowoli. Byliśmy u moich bo to Jolanty dziś to kwiatka zawiozłam:tak: Nie dawno wróciliśmy i za chwilę zacznę młode do spanka szykowac. Jutro śmigam z Adriankiem do lekarza znowu kaszle :baffled: Normalnie się załamac:angry: Mam tylko nadzieję że do soboty wydobrzeje, bo bilety na pociąg już zakupione:dry:

Cześć.
My dziś byliśmy u moich rodziców. Pokłóciłam się z moją siostrą. Ech... szkoda gadać.:-( W ogóle, to po tym weekendzie to chyba jestem bardziej zmęczona niż wcześniej.:baffled::dry:
Sikorka dzięki za lekcję. Muszę jeszcze troszkę poćwiczyć, bo nie umiem się wzbić:baffled:...może jestem za ciężka:confused::rofl2::-D

Dobry wieczor
Mysmy byli u tesciow, Lolo zachwycony, wbawil sie z babcia, dostal od pani w sklepie mala pilke, mysmy obgadali pol rodzinki;-);-)Takze bardzo fajny dzionek:tak::tak:

reklama
Do góry