reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
:-) Chelołłł :-) Jestem ja :-). Ale zaraz pewnie zniknę, bo drugie danie trza zrobić
.
Po wczorajszym PPD mąż wrócił do domu i powiedział : " ale czyściutko i miło ", a z jego ust to rzadkie słowo, co oznacza, że doprowadziłam mieszkanko do perfekcji
:-).

Po wczorajszym PPD mąż wrócił do domu i powiedział : " ale czyściutko i miło ", a z jego ust to rzadkie słowo, co oznacza, że doprowadziłam mieszkanko do perfekcji

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ale tu puuuuusto

.Ale czegu innegu sie mozna spodziewac. w koncu niedziela...My tez lenimy sie strasznie i pozdrawiamy. Pa pa do jutra 

sikoreczka79
Fanka BB :)
popatrz koffana: tak trzeba skrzydełkami machacNo przydałoby się.;-)
Muszę tylko sikorkovą prosić o lekcję.
![]()

Witam niedzielnie!
U nas dzionek minął pooooowoli. Byliśmy u moich bo to Jolanty dziś to kwiatka zawiozłam

Cześć.
My dziś byliśmy u moich rodziców. Pokłóciłam się z moją siostrą. Ech... szkoda gadać.:-( W ogóle, to po tym weekendzie to chyba jestem bardziej zmęczona niż wcześniej.

Sikorka dzięki za lekcję. Muszę jeszcze troszkę poćwiczyć, bo nie umiem się wzbić
...może jestem za ciężka

My dziś byliśmy u moich rodziców. Pokłóciłam się z moją siostrą. Ech... szkoda gadać.:-( W ogóle, to po tym weekendzie to chyba jestem bardziej zmęczona niż wcześniej.

Sikorka dzięki za lekcję. Muszę jeszcze troszkę poćwiczyć, bo nie umiem się wzbić

sikoreczka79
Kochana a może tak spróbuj
Tulę cię mocno! Z tymi siostrami to tak czasem jest

reklama
sikoreczka79
A co masz dobrego koffana??
Podziel się: