reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No baaaaa ja jezdem za:-D Mój i tak w tv się będzie gapił:tak:
Adrian kupił sobie wczoraj gumowego ufoluda. Jak się go ściśnie to mu oczy wyłażą:szok: Ale się fajnie wyżywamy:-p

reklama
Szymonie!!!!!

puchatsp3.gif

Dziękujemy Bodzia - ja zyczenia zinterpretowałam "weź chłopie latawca i leć mieć serce dla matki i nie ryczeć tak okrutnie":rofl2::-D:-D
męż kąpusia Młodego , ale na mnie przypada zasypianie przez meczor więc będę pewno koło 22:baffled:nie kłaść się spać bo będziemy lachonić:tak::tak: Maaaaaaaaaaaartaaa:-D

Czego się Lachonie dżesz;-):-D?
ALUSKA -Swachowa

Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna
!

kwiat_brokat_2.gif

Szymonku koffany! Sto latek na te twoje ośmiomiesięcznicę;-) Co byś zdrowy rósł i mamy nie męczył:tak:
Dołączamy się do życzonek.
Uffffffff,już po egzaminie,luzik normalnie był,siedziałam w drugim rzędzie w auli,przede mną starosta roku,to przez ramię mu zerkałam a drugi kumpel z prawej dyktował:tak:.Wyniki w czwartek.Jeszcze tylko zaległy egzamin z tamtego roku i pisanie pracy mnie czeka:tak:.
Meg,dzięki,doszło dzisiaj:tak:.
Bodzia,Karolkowi już lepiej:confused:?
Olo pozdrawia :tak::-D:-(
Lachonic będę po 21-ej bo Olo dwno na kompie grał a że grzeczny dzisiaj był to niech mu będzie:tak:.

Cześć dziewczyny

Wczoraj do Was nie zaglądałam bo niestety nie miałam czasu:confused:, byłam u kuzynki, pogrillowaliśmy itp. Dziś od rana też nie miałam kiedy, wziełam sie za porzątki w garażu:baffled:, taki tam był syf że ho ho:szok::crazy:.Potem wyczesałam moją owczarkę, i już miałam dość:baffled:. Przeszło mi zmeczenie zrobiłam obiadek i maxi szybkie pączki z łyżki:tak::-D;-).
Wiecie jak sie zdenerwowałam gdy wróciłam z córcią z tańców:wściekła/y::angry:, wchodze na podwórze i patrze nie ma mojego psa:no:,(nie owczarka, tego drugiego-sznaucerka miniaturowego) szukam w domu i nic:angry:. Wsciekłam sie jak cholera bo moja mama zostawiła ztyłu otwartą furtkę:no:. Szukałam gnojka prawie 2 godziny:angry:, już myślałam że nie znajde i że nie bedzie kto miał grzać mi nóg:no:. Ale na szczęście koleżanka zadzwoniła że znalazła moja zgube:tak:.

Teraz musze nadrobić zaległości i poczytać troche co tu sie działo:-D

Marta Lolo cool:tak::tak:Fotki czekaja:rofl2::rofl2:A ja wiem co mu zaszkodzilo:baffled:W sobote zakupilam truskawki.Lolo jadl ja nie.Dzis zjadlam resztke i alaaaaaaaaaaaaaaa, buuuuuuuuuuuuu, moj brzuszek:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Ciekawe czym opryskane byly:confused:A moze zepsute:confused::confused:
Madzka to mialam na mysli:tak::tak:

reklama
Do góry