reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nio skończyła. Uff! A tak poza tym moja córcia spała dziś w łóżeczku: pół godziny:szok: Już pomału mam dośc:baffled: Kiedy me dziecie będzie samo spac:zawstydzona/y:

Hej.:-)
Ale miałam dziś dzień.:growl::wściekła/y::crazy::-( uch, dobrze, że już się kończy.:tak:
czasami są takie dni że z niecierpliwością czekam aż się skończy:baffled:

Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
tulę mocno Martynko:tak: Dobrze że mężuś po twojej stronie:tak:

Dzięki, koffane jesteście. Ja to sama jestem w szoku że mąż po mojej stronie stanął :szok: Mało tego - niedawno powiedział - mówiłem Ci, nie chodź tam, bo może dojść do dziwnych sytuacji :szok:

W nosie to mam, żałować nie będę, że już tam nie pójdziemy ;-)

Mecz... No cóż, czego się można było spodziewać :confused: Chyba nikt tak naprawdę nie wierzył, że wygramy z Chorwatami i że zdarzy się cud i Austria pokona Niemców i będziemy grać dalej :baffled:. Ja już powiedziałam - Euro2008 przypomina mi Eurowizję - eliminujemy tych, których nie lubimy i tyle :blink:

reklama
Do góry