reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja nawet o dziwo wyspana.:tak: Grześ co prawda obudził się o 6, ale pozwolił mamie doleżeć. Maćko przyszedł do nas do łóżka o 6.30 i do 7 razem się byczyliśmy.:tak::-)
Asiulinka ale przyjemny poranek:happy2::happy2::happy2:
wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam
:tak::tak::-D:-D:-D
witam się ziewająco. cieplusio się zrobiło a ja dzisiaj jakaś zaspana i niedorobiona od rana. roboty huk a motywacja jeszcze śpi:baffled:śniadać ide z panami i pranko wrzucić do pralki to przed spacerkiem jeszcze zdążę na sznurach rozwiesić;-)chyba normalnie jakiś mjuzik muszę sobie z rana zapodać coby rozruszać te stare kości;-):laugh2:

reklama
Heloł

My już z Oliwką wyszykowane, idziemy do mojej mamy.

A i wiecie co - ja to jednak durna jestem :wściekła/y: Wybierałam się na praktykę, wybierałam i dzisiaj zdałam sobie sprawę, że ta świetlica jest nieczynna w wakacje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i doopa :baffled: Normalnie chyba sama siebie walcem przejadę :wściekła/y:

Pogoda całkiem całkiem, słoneczko, ciepełko :tak:

A i jeszcze czeka mnie dzisiaj wizyta w urzędzie pracy :baffled: którego serdecznie z całego serca nie cierpię :no: bo wiecznie kilometrowe kolejki :baffled:

Dzień dobry Kobitki :tak:

nocka była straszna :wściekła/y: nie dość że sie często budziła z płaczem,marudzeniem i krzykiem to jeszcze o 4.00 stwierdziła że się wyspała :szok::wściekła/y::wściekła/y: dzień też zapowiada się fatalnie :wściekła/y:

wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam:tak::tak::tak:
anula super:-) gratuluję :-):-)
słodkich i kolorowych:tak: wiesz jak to mawiają "w grobie się wyśpisz":-p
sikoreczka dzięki :tak:
...no cóż niestety prawdę mawiają:confused:
Martyna mam nadzieję że kolejek w UP nie będzie i szybko pozałatwiasz swoje sprawy:tak::-):-)

Teściowa dzisiaj dzwoniła ale mam wyłączony głos i nie odebrałam więc zadzwoniła do Przemka z pretensjami czego do niej nie zadzwoniłam:wściekła/y:
powiedział jej że już nie mam nic na koncie to się zamknęła:crazy:
A mu potem powiedziałam że nie będę sobie minut marnować na rozmowę z nią typu: czy zrobiłam obiad i czy kwiatki podlałam:baffled: :confused2:

Poza tym to dzisiaj będę mieć nie zapowiedzianego gościa:confused:
Teściowa mężusiowi przekazała że ma przyjechać koło 13.00 jego siostra cioteczna bo jej mały miał operację i będzie jechać prosto ze szpitala:confused:
Jej synek urodził się w kwietniu ubiegłego roku z źle wykształconą lewą rączką :baffled: :-(
Mam nadzieję że zabieg się powiódł :blink:

Glowa mnie rozbolala...Dostalam wlasnie decyzje o dodatku i 100 trza doplacac....Ja nie wiem jaki bydzie miesiac przyszly...Jeszcze te wesela...Tyle kasy poszlo...A o weglu trzeba myslec...Glowa mnie boli...Lolo sppi...Pogoda niepewna....:-:)-:)-:)-:)-(

No Grzesio śpi jakąś godzinkę (pewnie za niedługo się obudzi, żebym go dospała:baffled::rolleyes2:), obiadek pyka na gazie, a ja z kawką i ciastkiem do Was przyszlam. Komuś jeszcze?:-)

reklama
Do góry