reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Proszę dziewczynki

Herbata z cytryną

teecitro.JPG

Może by tak jakąś imprezkę rozkręcić coby nam się nastroje poprawiły.

A gdzie KRZYMKA? J K R Z Y M K A gdzieś ty?????

Winka-Taką herbbatkę to ja najbardziej lubię

Sikoreczka dziś tańcuje na weselu.Takiej to dobrze.

Madźka -Na wsi odpoczywa?
A i reszta dziewczyn się gdzieś pochowała.

Dzięki Winka....
Nawet nie wiecie jaka jestem zaburzona, zakompleksiona, ciągle zbiegam o uznanie, przyjażń, porażka jest dla mnie to,ze ktoś mnie nielubi, nie umiem obronic własnego zdania...Jestam jak kropla deszczu w czasie burzy...
Wprawdzie odkąd urodził sie Karol mniej ale.....Nadal gdzieś głęboko siedzi we mnie ta mała zagubiona dziewczynka i tylko czeka,zeby mną zawładnąc...

Kurcze, jak Wy imprezkę chcecie robić to ja muszę uciekać :-(.
Małż zaraz do domu wpadnie i nici z siedzenia przy kompie :-(.
Muszę mu miejsce zwolnić :sorry2:.

Bodzia nawet nie wiesz jak dobrze cię rozumiem.Alunia dała mi dużo radości i to dzięki niej jakoś się trzymam i widzę sens mojego istnienia.

reklama
Bodzia-Nigdy bym o tobie w ten sposób nie pomyślala wydawało mi się że kto jak kto ale ty nie posiadasz takich problemów.
napisałam kiedyś coś takiego i chcialam wysłać ci na priv ale pomyślałam że uznasz mnie za wariatkę.Teraz ci to zacytuję wtedy zrozumiesz jak ja cię odebrałam.

Dzięki tobie zaczynam wierzyć że można zaakceptować siebie,poradzić sobie z przeciwnościami losu i żyć ciesząc się każdym dniem.Jest w tobie tyle ciepła i miłości że możesz obdzielić nimi cały świat.Bardzo chciałabym być podobna do ciebie.

Do góry