reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z wieczora!!

Witam wesołe kobitki;-)
Ja dziś osssstre PPD:baffled: Umyłam okna, podłogi, pranko się pierze i jeszcze tylko pozostał mi pies do wykąpusiania:tak: Teraz bym dychła ale dzieciarnia kce na spacerek:sorry2:
Sewuś u mnie też dziś spagetti było;-) Aha posyłam troszku naszego ciepełka tyż (30 stopni mamy:-p)
Vici do ciebie posyłam słoneczne uśmiech co by po równo na Europę było:-p:laugh2:
Jutro mamy w planach zoo więc mam nadzieję że troszku pogody zostanie:laugh2: Dobra zmykam bo Beboki szaleją a M coraz bardziej w kanapę wsiaka to go za chwilę nie wyciągnę:dry:
Papatki

A co to dzisiaj jakaś zmowa ja też miałam spagetti na obiad.
No koffana przeszłaś dzisiaj samą siebie z tym sprzątaniem.Wyślij trochę fluidów na jutro cobym se wysprzątała chałupkę.

Jeśli chodzi o owoce to Alunia zajada się większością,nie lubi tylko truskawek.

reklama
A ja zaraz oszaleje :wściekła/y: u mnie pod oknem jest duzy trawnik i dzieciaki z calego osiedla przychodza sie bawic pod moje okno :wściekła/y: Mowie wam jazgot jak w zoo w klatce z malpami :baffled::confused:

sewa to już, przegoń ich :-p.
Mamy podobne atrakcje, bo
po osiedlu latają jakieś chłystki i drą się POLSKA GOLA :baffled:.

Jakiś mecz jest dzisiaj ??? :confused:

reklama
Do góry