Hejjjj
Ja nadal chora ale troszke juz lepiej....
Iwonka ja Lolkowi podawałam syropek prawoślazowy, wapno i wit.C, smarowałam go też maścia rozgrzewającą.Jest dla maluszko Pulmex baby jak dobrze pamietam...Zreszta do dzis ten zestaw się u nas sprawdza.Uciekam bo Lolo krzyczy "Mama, mama ciułałaaa, ciułałaaa"...Hmmm Ciekawe o co mu chodzi

Ja nadal chora ale troszke juz lepiej....
Iwonka ja Lolkowi podawałam syropek prawoślazowy, wapno i wit.C, smarowałam go też maścia rozgrzewającą.Jest dla maluszko Pulmex baby jak dobrze pamietam...Zreszta do dzis ten zestaw się u nas sprawdza.Uciekam bo Lolo krzyczy "Mama, mama ciułałaaa, ciułałaaa"...Hmmm Ciekawe o co mu chodzi

ja nie wiem teraz jakis fatum na kradzieze .... mojemu tacie tez ostatno zginal portfel a tam mial dokumenty - wszystkie jakie tylko mozliwe i 300 zl oczywiscie jak przyslali to tylko z dokumentami no zostawili 1 gr - na szczescie wiec ten co znalazl podziekowal sam sobie biorac te 300 zl...

trzeba dopiero kupic jakas sofe nowa scianke czy cos w tym stylu chociaz ja juz mam upatrzona
. Zbadano mi wzrok i choć nie mam dużej wady , bo tylko -1 i -1,5 , to jednak mam liczne zwyrodnienia i dołki w oku
co grozi odklejeniem się siatkówki. Skierowano mnie po porodzie na laserowy zabieg.
ja to licytuje na allegro ale chce miec na obcasie bo na plaskim mam z poprzedniego roku