reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka :-D

Wszystkiego naj naj naj dla Karolka z okazji juz 2 urodzinek :-D
buziaki od ciotki :-D:-D
iwona.c28 - tym razem to Ty narobilas mi apetytu na golabki :szok: mniam mniam ... :-p
AgatkaBB - witam :-D

pozdrawiam calusnie :-p

reklama
Dzień doberek:tak:

:-)Karoleczku z okazji skończenia 2 latek:-)
życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
:-)a w sercu zawsze zielonej wiosny!
:-)

Dziecina ma się przeziębiła i niestety kaszlak z niej okropny do tego zapchany nosek no i jutro do lekarza bo dziś już niestety numerków zabrakło:-:)baffled:
Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić:baffled:,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.

Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę:tak::tak:.

Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):tak::-)

Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest:tak:
Witaj Iwnonko szmat czasu minęło:tak::tak:;-)
Tak.. w awatarku to moja dziecinka :tak::tak::tak:no i dziękuje w imienu Amandy za komplementa:tak::tak::tak:
Super że z Kubusiem już w porządku:tak::tak: Buziaczki dla niego od e-cioteczki:-);-):tak:
witam
weekend pelen niespodzianek :-)w sobote Laura zlapala mi za pokrywke ktora byla goraca na szczescie nic sie nie stalo ale placz by:baffled:
W niedziele bylismy na chrzcinach Laura takn sie bawila ze nogi ja bolaly bo sciagala butki:rofl2:

Teraz Lali zasypia wiec korzystam z czasu:happy2:

Inna, Megusek,Aluska witajcie:happy2:
Witaj Aniu:tak::tak::tak::tak:
Dobrze że nic się Laurce nie stało i na płaczu się tylko skończyło:sorry2::tak::tak:
Witam was kochane

dużo tu nowych mamusiek grono sie cały czas powieksza jak widze, ale to dobrze pewnie wam tu jak zawsze bardzo wesolutko.

Nie wiem co u was nie jestem kompletnie na bierząco :( bardzo mi was brakuje ale dni tak szybko mijaja ze sama sie w tym czasem gubie.

Pozdrawiam wszytskich goraco

a teraz pare slow od mojego dziecka:wściekła/y::angry::angry:najbardziej podobaja sie mu te co do niego mowia ;-) :dry:24444444444444:szok:4444444
:szok:5566666666
:szok:451454444454555588
Witaj Agatko kopę postów:tak::-D:-D
Witam.
U nas dziś typowa londyńska pogoda - mgły :baffled:. Narobiłam gołąbków - wyszlo mi ponad 20:szok:, ale część zamroże,a jak kiedyś nie będę miała czasu lub nie będzie mi się chciało gotować to wyciągnę i bedzie obiad bez roboty;-)
Iwonka jak tak dużo tych gołąbków zrobiłaś to podrzuć mi trochę:sorry2::-D:-D:zawstydzona/y::sorry2:

golabki.jpg

Aluśka Patrysia dla was;-):tak:

Naprawdę wyszły pyszne:happy:

Aluśka zdróweczka dla Amandy:tak:

no nie iwona.c28 ale mi ochoty narobilas opne wygladaja przepysznie mniam mniam chyba jutro zrobie ...........
ja lubie z makaronem ryzowym :tak: a widze ze Ty sos robisz inny ja robie z koncentratu pomidorowego :tak:
szkoda ze moge tylko popatrzec na te Twoje golabki :dry:
aluska - :-)

reklama
No tak i po co ja tu wlazlam??? Smaka sobie tez narobilam na golabki !!!:tak::-) Te wygladaja pysznie:-p:-p:-p.ja robie raz z koncentratem a raz bez.... moj R woli pomidorowe i najlepiej bez ryzu:sorry2:ale i tak troszke daje :tak::-) A czy ktorac z Was piekla w piekarniku golabki?
Iwona.c czy ty wstawialas przepis na necie? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry