reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej hej
anaconda - no to gratulacje dla Majeczki - zawsze cos ;-)
iwoneczka - to fajnie ze nic nie zginelo :tak: teraz takie czasy ze az dziwne to ze masz wszystko :tak:
Joanna - ja narazie nie zamierzam dlatego podejmowac sie jazd :tak: ale wierze w Ciebie uda Ci sie :-) nawet jak nie bedziesz miala zadnego instruktora :tak:;-)
joe alex - wszystkiego naj na te imieninki Karolinki :-D skusilabym sie na ta nalewke i serniczek ale troche za daleko :dry: no a wujek ladnych slowek uczy :sorry2:
klaudynka - to do stania to jest fajne ale do skakania chyba troche poczekaj przynajmniej ja bym tak zrobila - ale zrobisz jak uwazasz ;-)

ja teraz jem obiadek i czekam na m
potem moze znajomi do nas wpadna :-D

reklama
Czesc Laseczki my wlasnie wrocilismy ze spacerku :)

patrysia zebys kochana wiedziala bylam bardzo mile zaskoczona ze nic nie zginelo :)

LASECZKI MAM PYTANKO MA MOZE KTORAS SKYPA?? :)

Ostatnia edycja:
WITAM DZIEWCZYNKI:-)
JOE ALEX WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN:-)
U mnie dzisiaj nudnawo pol dnia probowalam skonstruawac dla mojego strone firmowa wiecie o co loko adrez logo itp.Ale nie wiem czy mi to wyszlo zobaczyny co moj na to powie hehhehe

klaudynka a moglabys mi kochana pomoc gdyz zalozylm sobie dzis skypa i m dzwonic moja mama i nie wiem czy dziala. Moze bys zadzwonila do mnie (czy jkos tak)

My już po obiedzie, jadłyśmy razem przy stole, tzn. ja swoje i Maja swoje, zjadła mniej niż jakbym ja ją karmiła ale może z czasem zwiększy porcje, najważniejsze że chciała sama jeść i grzecznie siedziała przy stole:tak::tak::tak:
Anaconda super że Maja siedzi spokojnie i chce jeść samemu:tak::tak::tak: wielkie brawa się należą:tak::tak::tak:

anakondaa dziekuje kochana wlasnie dzwonila moja mama i dxiala :) A tak wogole to masz sliczniutka coreczke :) ALE PRZECIEZ MOZESZ NAPISAC DO MNIE TO CHOCIAZ BEDZIEMY MOGLY SOBIE POGADAC :) Moj Nick/Login na Skypie "iwoneeczkaa"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry