reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Anitko:-)
Zjedlismy z malym sniadanko i powoli zbieram sie po zakupki musze dzisiaj ding dings ugotowac dla moich chlopakow;-)Jeszcze nie wiem co ale pokombinuje cosik dobrego:-)Pozdrawiam dziewczeta:-D

witam ponownie:-)

Gotuję właśnie rosołek na obiadek, Piotruś poszedł spać a Tomaszek bawi się samochodami. No a mężuś śpi po nocce:-D

A ja postanowiłam wpaść na BB i się zrelaksować.

Jestem wściekła na siostrę jak diabli. Zadaje się z żonatym facetem, który na dodatek ma dziecko. Poza tym moja siostra ma chłopaka:crazy:, cholernie zazdrosnego.
Na mamę siostra jest obrażona bo ta zwraca jej uwagę, że może sobie narobić kłopotów. Bo po pierwsze może stać się powodem rozpadu tego małżeństwa, a po drugie to jej związek też się może rozpaść.
Ale siostra nikogo nie słucha:no::no::no:.

Nie ma to jak dużo młodsze rodzeństwo - zawsze coś wymyśli.

Pozdrawiam dziewczynki i wracam do gotowania.

Aha - macie pomysły na obiad jutrzejszy bo mi się repertuar wyczerpuje:-):-):-).

Dzień doberek :tak::tak::tak:

Komp mi się dziś zaciął i w ogóle nie mogłam wejść na BB nawet zrestartować się nie chciał więc w końcu odłączyłam go od prądu i włączyłam z powrotem i jakoś w końcu załapał:dry:
Pokój i przedpokój odkurzyłam, kurze z półek pościerałam zaraz pranie nastwię
a na obiadek zrobię zupkę kalafiorową:sorry2: i to było by na tyle dzisiejszej pracy:-p
Amanda właśnie układa mi ubrania w komodzie :szok::baffled: więc jak już przestanie się tym zajmować to szuflady taśmą skleję żeby nie miała do nich dostępu:dry:

Anka26 a jaki chcesz Laurce kubek kupić? Jakiś konkretny masz już na oku?:dry:
Iwonka c.28 serdeczne gratulacje dla Kubusia za odsmoczkwanie i dla Ciebie za wytrwałość:tak::tak::tak: teraz to już poleci;-):-):-)
Joe alex super że imprezka imieninowa udana:tak:;-)
współczuje nerwów z powodu nieodpowiedzialnej siostry:baffled::crazy::baffled::confused:
Patrysia i jak tam małżonek po karze skruszył się trochę;-):-D:-D:-p
Anita witaj :-):tak::-):tak::-)

reklama
Anita, u nas na spacerek nie ma szans bo deszcz pada i wieje wiatr:wściekła/y:. Zła jestem bo dzieciaki uwielbiają być w piaskownicy:wściekła/y:.

Co do zabawek, no to szkoda, że nie możesz zajrzeć do nas - ja nie widzę już dywanu, wszędzie się walają. Dobrze, że sypialnia jest chociaż moim azylem:tak:

Do góry