reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej ja tylko na chwile maly jest przy mnie i gania po calym pokoju a mnie nien fajnie sie tak pisze z przerwami :dry: bo oczy to i w d.. trzeba miec przy nim takie ruchliwe dziecko :-)
aluska - jak odeszlam z kompa i poszlam do naszej sypialni to on juz spal :baffled: wiec kara byla - sam sobie winien :-D u ans Sewek tez otwiera wszystkie szafki i robi porzadki doslownie wszedzie ... nawet do szafy wejdzie i tam sie potrafi rozgoscic :dry:
joe alex - skoro Toja sis ma chlopaka i to zazdrosnego to po co zadaje sie z innym :confused: poslucha jak juz bedzie po fakcie i jak zrobi cos glupiego :sorry2:
anita -witam :-D
iwona.c28 - moj jeszcze ma smoka ale tylko do spania i jak bedzie mial kolo roczku albo i troche predzej to zaczne go odzwyczajac :tak:
anaconda - niech teraz sprzata - szmata proszek i do roboty :-D

zmykamm bo maly mi siedziec nie daje :wściekła/y:

reklama
JOE ALEX weż mięso mielone paprykę ziemniaki cebulkę pieczarek trochę i pomidory w puszce ew fix do gulaszu Mięso trzeba podsmażyć, ziemniaki paprykę cebulkę i pieczarki pokroic i dodac do mięsa to chwilke razem podsmażyc i dolać pomidory ja mialam taki przecier pomidorowy z Lidl-a mogą być z puszki ale nie koncentrat bo bedzie kwaśne ew ten fix trzeba spróbowac jak dodajemy fix jak sie pogotuje żeby nie było slone jak coś to odrobina wody ratuje sytuacje i to wszystko dusimy 25 minut Możesz jeszcze skorzystac z tego przepisu Szybka pizza - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo Strona użytkownika - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska

no i jestem
maly zasnal wiec mam czas dla siebie :-D
anaconda - mmmm pierogi ale mi smaka narobilas - zjadlabym :rolleyes2: wpadam jutro do Ciebie na obiad :-p
Joanna - mniam :tak:

a ja lece zrobic kawke :-)

U mnie obiad ugotowany mialo byc spagetti na poczatku ale dodalam sos curry i fasolke czosnek i celubke i miesko wolowe wiec wyszlo mi cos nowego heheh
Malemu tez papke ugotowalam zajdl troche wymazal sie wiec go wykompalam teraz juz siely nie mam jeszcze tesciowa byla zrob jej kanapki i tak latalam od malego do garkow!!! Teraz odpoczywam ale cos czuje ze bede musiala zaraz znowu karmic mam nadzieje ze zacznie jesc :-)

aaaa bym zapomniala zabki juz prawie przebily sie przez dziasla 2 beda:-D

reklama
Do góry