reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ello

ja juz mam wolne bo Laura w lozeczku
Moj pojechal jeszcze na budowe wiec zostalam sama

Ja tez mam skypa:)

Anaconda no to wielkie gratki:tak:

Kupilam Laurze kapcie a kubka nie bylo :no:jutro pojade do toysa to moze uda mi sie kupic:)

Cześć dziewczyny. U mnie już po imieninkach. Ostatni gość wyszedł. Mąż zbiera się do pracy, a ja znowu sama:wściekła/y:. Nie lubię tych chwil, bo ta ciemna noc jakoś mnie przeraża.

Życzę wam dobrej nocy i miłych snów. Jakoś tak zmęczona jestem.

ello ja tylko an chwile ide dzis wczesniej spac bo jestem jakas nie wyspana ale gosci nie bylo bo znajoma z bolu glowy przespala cale popoludnie :dry: mam nadzieje ze odbijemy sobie to innym razem :-D

joe alex - za tydzien to ja bede nocna wdowa bo moj m idzie na nocki :wściekła/y:

a ja nie mam skype :zawstydzona/y:

dobrej nocki zycze ide sie kapac i spac :-D:-D:-D bo moj m dzis ma kare wiec nici z upojnej nocy trudno jak kara to kara :tak::-p

Witam ja już po zakupach w Biedronce poszlam za mlekiem Gabrysi ale nie było ale kupilam mięsko na obiad (dzis na obiad wiejski gar) mrożonkę na zupę i dzieciom pastę do zębow sobie też coś @ zrobiłam sobie śniadanie może uda mi sie zjeśc i wypic kawkę z mleczkiem ;-)dziś mam przełozoną jazde na piątek nawet dobrze bo kiepsko sie czuję i pogoda do bani miłego dnia :-D

Witam.

Pogoda nieciekawa, ale ja jestem dziś zadowolona. Wczoraj zabrałam mojemu maluchowi dyda i nawet w miarę dobrze minęla mu nocka bez niego chociaż wczorajsza drzemka popołudniowa nie była ciekawa. W każdym razie pozbyliśmy się go.W końcu i moje dziecie będzie bezsmokowe;-)

Pozdrawiam i miłego dnia:-)

Ja również witam:-):-)
Pogoda do bani a co za tym idzie mój humor też:-:)-(
Do tego mój M wczoraj wieczorem wybrudził mi dywan czarnym tuszem, i jak ja mam być spokojna i zadowolona:angry::angry::angry::angry:
iwona.c28 gratki za bezsmokowego smyka, teraz to już masz z górki:tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie już po śniadanku i zakupach porannych.

Jak macie czas zajrzyjcie na posty dotyczące rzadkich i oryginalnych imion dla dzieci. Niejaka innuendo obraziła pewnie część rodziców nie szczędząc "słów krytyki". Powalił mnie. Do następnego spotkania.

Miłego przedpołudnia kobietki:tak:

Do góry