reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pokaz pokaz:-)
Ja tez mam blond pasemka i jestem brunetka ale nie wiem co z nimi zrobic czy dalej pasemka czy jednolity kolor??
Nie wiem pomysle na swieta cos zrobie zeby byc ladna mama hehe

Patrysia to moj maly tez sie obudzil jak przyszlam i potem kilka razy plakal w nocy mysle ze to zeby nie daly mu spac:-p

reklama
Iwoneczka, cokolwiek by ci nie wyszło na głowie, zawsze to jakaś odmiana:tak::tak::tak::tak::-D. Ale chyba nie jest źle, co?

Patrysia, zdrówko się polepsza. Trochę mnie jeszcze łamie w kościach. Mężuś wziął starszego do pradziadków więc mam trochę czasu dla siebie:tak:.

A ta moja głupia siostra znowu pojechała wczoraj wieczorem na spotkanie z tym żonatym facetem. I co byście na to powiedziały? Ręce opadają z bezsilności:crazy:

Klaudynka dziekuje ... ale mam wrażenie że do mnie ten kolor nie pasuje ja mam za jasną karnacje :/

http://mamaczytata.pl/pokaz/5859/filip

Ostatnia edycja:
ja juz po kawie, moj m o 16 pojechal do wodzislawia zawiezc znajomego na jakas impreze i tam zostaje bo ma go z powrotem przywiezc - robi jako szofer i tak se dorabia :tak: no a my siedziemy z malym i sie nudzimy - juz sama nie wiem co mam robic :confused::dry:
ehhhhh.........

reklama
iwoneczka - zaraz sprawdze i powiem co mysle hiih :tak:
joe alex - czekaj przejedzie sie sama na sobie to zobaczy :tak:
klaudynka - heh troche sie pobawilismy :-p;-)
iwoneczka - mnie to sie podoba kolorek i to bardzo a gdzie sie buzinka schowala co ?? hihih

Ostatnia edycja:
Do góry