reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana
Nie wiem czemu wstałam bo Maja jeszcze śpi, ale skoro już wstałam to zrobiłam sobie kawkę i zasiadłam do kompa żeby czasu nie marnować:-D:-D:-D
Szykuję się dziś do robienia cebularzy pierwszy raz i nie wiem jak to mi wyjdzie:szok::szok::szok:- trzymajcie kciuki

reklama
Cześć dziewczyny. Witam z rana;-).

Ja godzinkę temu zaprowadziłam Tomaszka do przedszkola. Mam strasznego stresa:szok::szok::szok::-). Nie wiem, czy sobie poradzi:tak:. Ale staram się być dobrej myśli:tak: .

Anaconda, a co to są te cebularze?
Na pewno się udają:tak::tak:

witamy
dzis pobudka o 8 ale zas w nocy bylo duzo wstawan :wściekła/y: zreszta znow jest marudny i to chyba na zeby ... :wściekła/y::no:
wiec tak na kompa z doskoku...

anaconda - Ty to chyba sie wypalas skoro wyszlas z lozka majac jeszcze spanie do dyspozycji :-p;-) trzymam kciuki - a co Ty robisz ?? Nie wiem co to jest :zawstydzona/y:
joe alex - udala sie udala ...ale taka pitoma daaaaaawno nie bylam ... mojego m nie bylo bez niego wogole byla imprezka ... dam zdjecia na nk... chociaz na drugi dzien je kasowalam nie wiem po co :baffled::eek: jeszcze rano zygalam ... bleeeeeeeee :no: ja juz nie pije hihih :sorry:

Patrysia, no wreszcie kobieto odezwałaś się:-D.
No to strasznie musiałaś się wczoraj czuć:tak:. Główka do góry, jeszcze wiele takich imprez przed tobą.:szok::szok::szok:

A co do tych zdjęć fajnie byłoby je obejrzeć:happy::happy::happy:

Witam wszystkich:-)
Biedna Patrysia mam nadzieje ze doszlas juz do siebie:-)

My w sobote bylismy na obiadku tajskim a potem w kasynie przebalowalismy przawie 1000zl na polskie w morde!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw moj wygral sporo, a potem wszystko przegral:szok: a ja tam od poczatku marnie gralam bo to pierwszy raz i przegrywalam od poczatku chyba ze 3 razy wygralam ale malo:tak::tak::tak:Glupia ruletka tyle kasiory...ale co bylo minelo....
Wrocilismy po 3 nad ranem, a w niedziele sie kurowalam bo mi slabo bylo heheh

I tak mi minal weekend dzis juz kucharze obiadzik dla nas i dla malucha:-):-):-):-)
Pozdrawiam...

Laseczki zapraszam na Blog Filipka :)

a co tam u was .. troszke mnie nie bylo, wiem wiem musze ndrobic :) Cos mnie ominelo>??? :)

Klaudynka no to was ponioslo w tym kasynie ;/

Ostatnia edycja:
A tam czlowiek glupawki tam dostaje:szok:
kilka drinkow i latwo sie wydaje dopiero nastepnego dnia sie mysli:confused:
Zajze do bloga pozniej bo gotuje i nie chce znowu czegos spalic:-)
Pozdrawiam:-D

Klaudynka, ty to dopiero zabalowałaś w weekend:tak::tak::tak::szok:.

Szczerze mówiąc, dawno nie miałam podobnego wypadu, za dużo obowiązków i nie ma z kim zostawić bąbli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: . A poza tym nie ciągnie mnie do hazardu, ale do kina czy teatru to bym sobie poszła:tak:

Iwoneczka, skoro juz jesteś przy porządkach to wpadnij do mnie. Mam górę prasowania i prania.:-):tak:.

Ciekawa jestem jak udała się nowa potrawa Anacondy?

Pozdrawiam:-D

reklama
witam widze a raczej czytam ze kobietki zabalowały Ja też miałam gości ale nie jestem zadowolona bo znowu wszystko zoastalo na mojej głowie :wściekła/y: najbardziej jestem wkurzona na męża Wyskoczył z Zaproszeniem chrzestnego Gabi ktory notabene ma na imie Andrzej a jego żona skapliwie podchwyciła pomysl i jego imieniny byly u nas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na dodatek ja musiałam niestety wszystko przygotowac nawet sie nie zapytali czy mi cos pomoc nie wiem do konca jak to powinno być :no: bo wydaje mi sie ze powinni oni zaproponowac ze skoro sa jego imieniny zebysmy poszli do nich a potem nastepnym razem mozna zorganizowac jakies posiedzenie u nas A zeby bylo jeszcze weselej to podczasz imperezy moj wspaniałomyslny mąz wyskoczyl z propozycja sylwestra :baffled::baffled::szok::wściekła/y: jestem na maxa wk......na :angry: milego popludnia :tak:

Do góry