reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-) za oknem szaro buro mokro Gabi kicha i pokasluje ale biega i dokucza .Ubrałam ją dzis w sukienke i nie bardzo jej to odpowiada ;-) Patrysia jazda jutro troche jestem zła bo miałam 9 dni przerwy :wściekła/y: mam nadzieję ze nie zapomnialam :tak: obiadek mam z czego zrobic zotalo mi rosolu to bedzie pomidorowa i mężowi ziemniaczki i sos z pulpetami Mąz dziś nocka :-( będę mogla spokojnie poczytać wieczorem ;-) Milego dzionka mimo brzydkiej pogody :-)

reklama
witam

Joanna napewno nie zapomnialas to jak z jazda na rowerze :))
Czyzbys wczesniej sukieneczek nie zakladala??A co do obiadu u mnie tez rosolek zostal wiec obiadek z glowy :)

U nas za oknem sloneczko ale za to zimno mimo tego wybieramy sie na miasto ale wczesniej musze zrobic porzadek w kuchni bo reszte juz ogarnelam:rofl2:
i pranie:baffled:

witam
zabka jeszcze nie mamy :wściekła/y::no:
sewcio robi mi teraz takie pobduki wstaje o 2 i idzie spac dopiero po 4.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaz dzis w nocy obudzil sie o 3 ale jak zasypial to nagle tak zaczal wrzeszczec ze nie wiedzialam o co kaman :szok: ale poszedl po pol godz spac :dry:
a tak poza tym to wczoraj bylismy na zakupach jeszcze wiec nie bylo czasu aha no i na obiadku u mojej mamy...
a w domku zostaly mi jeszcze porzadki - mycie okna w sypialni naszej i ogolny jeszcze taki porzadeczek ale dzis pada wiec nici z mycia okna a niewiadomo nawet co to czy deszcz czy sniego czy oba naraz :baffled::confused:
jak bede miala wiecej czasu to popisze :tak:

maly zasnal wiec jestem
szkryfne cosik

anka - tez chce sloneczko :tak: a zebolka jeszcze nie widac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Joanna - dasz rade zobaczysz napewno nie zapomnialas :tak:

cos tu wlasnie pustki byly w ta niedzielke a dzis tez :oo:

Cześć dziewczyny.

U mnie też dzień jak co dzień:tak:. Za oknem szaro buro, deszcz pada i ogólnie jakoś tak. Zero weny twórczej.

Pozdrawiam serdecznie.

Joanna, głowa do góry.

PATRYSIA lAURZE ZAWSZE PRZEZ NOC WYCHODZIL ZABEK WIEC MOZE JUTRO RANO JUZ BEDZIECIE MIELI:tak:
Joe nie popsdaj tylko w depreche:rofl2:
My bylysmy na miesice kupilam siostrze prezent na swieta:-) i dla malej od kolezanki :tak:
Lali grzeczna dzisiaj i ladnie zjada bo ostatnio jakos smaku nie miala albo i mi sie wydaje bo zawsze daje jej tak co 3h jesc a w ostatnich dniach jadla po troche i czesciejWydaje mi sie ze i mniej ale to moze zludzenie:-D:-D

Anka, o depresji nie ma mowy:-D.

A moje dzieciaki nie bardzo chcą spać, a mężuś zaraz wychodzi do pracy na nockę:wściekła/y:.

Jak ja pomyślę o zakupach na święta to mnie ściska. Jeszcze idziemy na 18-stkę w pierwszy dzień świąt. Głowa boli. :-p.

Mojemu Piotrusiowi wychodzi chyba 9 ząbek bo strasznie się ślini:happy::baffled::baffled:.

Joe laura niue spi jeszcze i dopiero ja poloze o 21:30 a wiec jeszcze szaleje przed chwila przyszla do mnie z zabawka wiec jej powiedziaalm ze mama tylko posta napisze.Moj chorutki wiec nie mam z niego dzis pozytku:rofl2::-D:-)

Kebab byl pycha:tak: mniam:-) ale coli mi braklo w domku:crazy:

Piotrus trzymamy kciuki za 9 zab:happy:ek

reklama
maly niedawno zasnal - dzis troche pozniej bo bylismy u znajomej :-)
ja tez juz okapana i wysmarowana samoopalaczem wiec jutro wstane opalona :-p

joe alex - moj m przyszedl z pracy przed 20 wiec jeszcze mam z niego pozytek ;-)
anka - mam nadzieje ze jutro cos zobaczymy chociaz znajac te jego wieczne zychodzenie beda nici :dry:

Do góry