reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobiety uciekam bo moje słonko spało 2,5godz!!!!!!!!!!! i wstało głodne ,a to gorsz jk wojan.No i P zaraz wróci z pracy więc pewnie zasiądzie przed kompem:wściekła/y: Żegnam się więc i do wieczora:-)

reklama
ojej mamoHelenki nawet nie zauważyłam , że jesteś mamą przy nadzieji.:zawstydzona/y:Ja do 5 miesiąca nic nie tyłam, a spadki wagi tez były.:tak:To przez te wymioty chyba. Za to teraz nadrabiam kilogramami, że ho ho.:tak::-)A jak poza tym się czujesz? Cos ci doskwiera?

U mnie ogórkowa była.:blink:

I też jakoś tak mglisto, deszczowo... , że główka boli przez cały dzień. Nawet dzemka nie pomogła.

Czekam właśnie na dziadków, bo zaprosiliśmy. :blink:Niestety w tym roku oni do nas muszą , bo wnuczęta chore.

Z podpisem nie pomogę:no:. Malinko jak tam suwaczek?

nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczyłam-teraz masz opis-Dominik.....
potem jedna linijka przery,potem dziewczynki ....i znów linijka przerwy.Więc jak wkleisz suwaczki a nad nimi podpisy to nie moze byc tych linijek przerwy bo znów Ci wsykoczy żebłąd

Dziekuje:-)Dobrze mi wytlumaczylas,dobrze;-)
Udalo mi sie zmienic ale musialam usunac fotke mojej trojcy z sygnatury:no:ale zaraz cos wymysle innego hihi
Jeszcze raz wielkie dzieki;-)

MAMA HELENKI:-)Super ze zdzidzia wszystko oki:tak:Oby tak dalej:tak:

U nas tez szaro i ponuro i do tego wilgotne powietrze:wściekła/y:Ja chce juz lato:tak:

Dziekuje wszystkim:-) tak sobie myslalam ze jak jeszcze ktos mi powie ze sama jak dziecko wygladam a mam juz swoje to mu rozkwasze nos(oswiadczylam juz to mężowi:laugh2:)ale chyba sie powstrzymam!!:-D

Ostatnia edycja:
no ja zawitałam a wszystkie sobie poszły:-:)-:)-( u nas też pogoda do bani ale spacerek mamy zaliczony:tak::tak::tak:a z suwaczkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja jakaś tepa jestem i wiecznie jeden komunikap a to zły adres url a to nie w tym miejscu niby już chyba wszystkiego próbowałam utworzyłam suwaczek na maluchy pl wklejam adres w sygnature i pojawia mi sie z angielskiego ze albo nie to pole albo że zły adres juz nerwów do tego nie mam a taki ładny był ten suwaczek:-( u mnie już po obiadku tzn piotr zjadł ja narazie nie mam ochoty moze za chwile i juz miałam antka karmić bo to jego pora i P wzioł go na rece i teraz oboje chrapią tak jak mały lubi najbardziej u taty na brzuszku:happy: a ja zasiadłam poczytac co u was

a co do wagi w iąży to ja na początku schudłam 7 kg a potem do końca przytyłam tylko 5 więc waga ciążowabyła minus2:-):-):-):-) mnie to cieszyło doktorka mniej:tak::tak::tak: ale teraz się diece bo ja całe życie chciałam być zczupła tylko mi coś nie wychodziło nigdy:wściekła/y::-):szok: ale tym razem się musi udać:-p

ja się na chwilę przyplatałam jednak bo P ma obowiązki podwórkowe-drzewao itd ,mała najedzone i teraz obie oglądją Teletubisie,a ja mam chwilę:-D
Malinko-jak juz zrobisz sobie suwaczek to skopiuj jego BBCODE-tak musi byc napisane że to to(on ma 3-4linijki).Ten BBCODE powinien byc gdzieś na dole pod suwaczkiem,a nie w górnym pasku gdzie adres.A w edystuj sygnature jak wejdziesz to wklej ten BBCODE w miejsce tak jakbys normalnie pisała posta(a nie niżej).Tylko wklejaj jeden suwak pod drugim,bo Ci wyskoczy że nie ma miejsca jak zrobisz przerwy.No i jak juz wkleisz wysztkie suwaczki to naciśnij "wyślij" po polem postu i zapisz sygnaturę:-)
Da się zrobic ja tez na początku nie mogła.Paiętaj że musisz skopiowac BBCODE a ni URL czy inne tam:-D

reklama
Do góry