reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieci śpią, mężuś ogląda filmik niepocieszony po przegranej Polaków z Niemcami w piłce ręcznej:no:.
Rozmawialiśmy sobie z M o zdradzie: co byłoby, gdyby miał skok w bok i wyszło z tego dziecko:baffled:. Generalnie wolałabym, aby taki scenariusz się nie sprawdził...:eek:.
Ten wieczór jakoś nastroił mnie do takich tematów....

reklama
hej hej
dzis bylismy na zastrzyku i u dziadka
jutro juz ostatni zastrzyk huraaaaaaaa :-)
teraz maly spinka a ja za niedlugo ide spac bo jutro musze z m pozalatwiac sprawy w centrum... miedzy innymi z wnioskiem :dry:
Wy pewnie jak zwykle sie rozpisalyscie :-p

mama helenki - super wiesci ze z dzidzia wszystko wporzadku:tak: no a mala bedzie musiala jeszcze polezec w domku :-( zdrowka :tak:
anaconda - ale Ty chyba nie bedziesz nam wpadac w depresje :-p
jcienkowska - :-)
malinka - ojej ale fajne suwaczki :-p - udalo Ci sie ;-)
joe alex - kochana a co Cie tak wzielo na takie tematy :eek:

no ja juz odswiezona ide robic mojemy m na jutro sniadanko bo poszedl na nocke do roboty a jak przyjdzie przed 6 to potem chalasu robi wiec tak ma zawsze gotowe :tak:

joe alex - :-)

dowikla i malinka fajne suwaczki:-)Widzę że się udało i cieszę się że mogłam pomóc,może dlatego że na świeżo bo sama to wczoraj rozgryzłam dopiero,ale tak jakos mnie olsniło:-D:-D:-D
Mój P juz chrapie jak zwykle,ababuchy leżą w łózkach:-D
Weronika dzis w dzień spała 2,5godz więc jeszcze nie jest senna,a ja w miedzyczasie zerkam na DR Housa na tvp2.
joe alex mój mąz to ostatnio wyleciał do mnie z tekstem czy miałam ochote i okazję go zdradzic!!!normalnie byłam w szkou bo walnął prosto z mostu:sorry:

reklama
Ja czekam az dziewczynki wypija mleczko i oby usnely przy nim:tak:
Mlody marudzi ze chce spac w salonie:no:Chyba go tam wysle z M i bede miala spokoj;-)
Zaraz mykam sie umyc i zrobic jakas kolacyjke

Do góry