reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się pięknie w sobotę:-).

Zaraz nadrobię co napisałyście... dużo tego...:tak:;-):-).

Aha, u nas śnieżek popadał... Tylko co z tego, zaraz stopnieje...

-j-, mam nadzieję, że dobrze się czujesz? My tak na BB monitorujemy twoją ciążę jak najlepsze KTG w szpitalu...:-D

Anabuba, Agunia, ale miałyście nocną rozmowę...
Jak sobie poczytałam aż odebrało mi ochotę na branie kredytu na budowę..., ale inaczej raczej się nie da...

Witam:-)
No dziewczyny ale sie rozpisałyscie w nocy:tak::tak::tak:Ale skonczylo sie na nieciekawym temacie-kredyty i brak kasy:szok:masakra:szok:
My tez myslimy nad tym zeby wziasc kredyt no i jak cos wypali to chyba bedziemy musieli ale na razie ciiiiii;-)
Niestety w naszym kraju juz tak jest ze albo sie jedzie od kredytu do kredytu i wszystko na raty:szok:Moja siostra to tak sie do niedawna zaplatala w tych kredytach ze brala kolejny zeby splacic poprzedni i tak w kolko:szok:ale juz jakos wychodzi z tego na szczescie:rofl2:

Ja jestem cos niewyspana dzisiaj:no:Mlode mi nie daly pospac:no:Tak jak mi spaly do 10 tak dzisaj po 8 pobudka:szok::-D
Zaraz je ubieram i robie sniadanko bo sama juz jestem glodna:tak:

A u nas delikatnie pruszy sniezek(tak super delikatnie;-)).Ale jak zjemy sniadanko to wyciagne moja trojce na spacerek

Milego dnia:-)

Witam, zostawić was na trochę i co się dzieje... tyle do nadrabiania ;-)

Po czwartkowych szaleństwach ze sprzątaniem, wylądowałam na cały dzień na nospie w łóżeczko :crazy: Ja to się czasami do niczego nie nadaję... :baffled:

A jeszcze mój M miał wczoraj imieniny i mieliśmy umówione wyjście :szok: Miałam ochotę krzyczeć. A do tego moja teściowa się rozłożyła i nie mogła zabrać córki na weekend. Jakaś totalna katastrofa:no:

Całe szczęście wszystko się jakoś rozwiązało, a mi przeszło do wieczora :-)

Wyobraźcie sobie, że siedzę w łóżeczku z laptopem na kolankach a moja Helena rozrabia u mojej mamy, laba do wieczora :happy: Juz za nią tęsknię i wale się w myślach w głowę powtarzajac: Głupia, odpoczywaj:-D

anka26,07 Jeśli chodzi o suknię, najważniejsze żebyś się w niej dobrze czuła, to tobie ma się podobać :-)

No i tyle zapamiętałam z tego co planowałam napisać :baffled:

A no i mam nadzieje, że jak będziecie coś wiedziały o -j- to szybciutko dacie znać na BB :tak:

Miłego dnia :-)

Hejka.Ja się wpadłam tak szybko zameldowac bo sprzątanie czeka....
Dobrze że P dzis w domu bo ja mam @ więc chodzę nabuzowana a dzieci to juz w ogóle działaja mi na na nerwy.Zaraz ich wszytkich wygonie na dwór i bede miała spokój.U nas chmury....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(w połączeniu z @ to katastrofa,ale dobrze ze do poniedziałku będzie juz z górki.Trochę pruszy śnieżek i jest -1.
Co do nocnego tematu-no tak sie jakoś złożyło,ale w dzisiejszych czasach trzeba kokosy zarabiac żeby bez kredytów i rat sie dało życ:-(

witam
dzis mamy bialo :dry: a juz tak sie rozpogadzalo
moj m idzie dzis znajomemu pomoc a my zas sami z malym :-( zaraz poloze go spac ... juz troche marudzi

heh to moze ja na temat kredytow sie nie wypowiadam .... tzrebabylo by ich oooo nie malo :tak:

anabuba o to wspolczucia dla Twojego m :-p:-p:-p
dowikla - to i tak dobrze bo ja dzis przed 7 pobudka :szok::szok:
mama helenki - no to faktycznie laba - mnie by tez sie sprzydalo ale chyba bym nie dala dziecka - za bardzo zazdrosna jestem i chyba nadopiekuncza :zawstydzona/y::dry:

milej sobotki wszystkim Wam zycze :tak:;-)

A co tu taki przestój:szok::szok::confused:
-j-, mam nadzieję, że dobrze się czujesz? My tak na BB monitorujemy twoją ciążę jak najlepsze KTG w szpitalu...:-D
:tak::tak:. Dobrze...
Zdecydowałam , że jednak jutro pojadę do szpitala po obiadku. :unsure:Bo do wtorku nie ma co czekać... A nóż rozkręci sie coś i nie zdąrzą mi zrobić cesarki?:baffled:
A tak na spokojnie pojadę sobie na nockę . W poniedziałek myślę , że będą jakieś badanka i decyzja -kiedy.:huh:
Boję się jak cholercia , ale nie ma na co czekać. Zwłaszcza , że ból krzyża coraz bardziej dokucza i do tego podbrzusze boli jak na @.:oo2:
Laeczki numerki spisałam. Jak bedę juz po i w pełni sił, napewno odpiszę. :tak:
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

reklama
Gdzie sie wszystkie podzialyscie???

Ja planowalam sobie jechac na wieksze zakupy do galerii handlowej ale cos nie za bardzo sie czuje i odwiedzilam tylko Biedronke:tak:

To co chcialam kupic do jedzenia kupilam a na reszte zakupkow wybiore sie jakos w tygodniu;-)Moze beda jeszcze jakies wyprzedaze:-)byloby milo;-)

-J-:-)Obys wytrzymala do jutra(tzn Twoj dzidzius w brzuchu);-);-);-)

Do góry