reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anka26,07 to nie moja galeria :nerd: Jest ktoś o podobnym niku, tylko ze bez spacji. Niestety w sprawie niku nie mogę nic zrobić, a rejestrować się od nowa :confused:

To moja Helena tego lata:

a to z przed tygodnia:

Jak się kilknie na zdjecie to otworzy się większe :)

Ogladajcie szybko, bo niedługo je wykasuję ;-)

Anabuba to masz fajnie ,ja tak dobrze nie mam, teoretycznie nie muszę zrywać się rano ,ale mąż mi kawe serwuje i nie mam wyjścia ,muszę się ubrać i zawsze razem wozimy dzieci, do szkoły- starsze ,a do przedszkola -młodsze,(chyba ,ze jestem chora)he,he ,ale nie jest żle zawsze to czas spędzony razem ,a w drugą stronę tak samo działa,jak robiłam prawo jazdy wstawał ze mną o 5 rano i pił kawe.Lubię czytać tu posty ,podoba mnie się to że nie tylko ja jestem taka pokręcona (pozytywnie) ja dodatkowo jak mnie mocno wkurzy gotuję krupnik,którego mój mąż nie cierpi!!Polecam!!!

to ja swojego P rozpieszczam bo robie śniadanko obiad i kolację i podaje do stołu bo lubię jak jemy razem:happy: ale jak on ma wolny weekend to robi nam posiłki albo razem gotujemy no i sobota to jego dzień gospodarczy i wszystko sprząta:tak:i od kompa mnie nie odgania tylko bierze antoche a mi mówi no wskocz sobie na forum:-D

No i jeszcze byłam u ortopedy, jak mnie zobaczył z brzuchem zaczął się śmieć w wniebogłosy:-D No ale nie spodziewałam się innej reakcji. Byłam bardzo ciekawa co mi powie... Powiedziałam mu, że gin mnie przysłał, a on na to ,że się bardzo cieszy bo lubi mieć zdrowych pacjentów. Pogadaliśmy sobie pośmialiśmy się :-) A konkluzja, nie dźwigać Helenki i basen 2 razy w tygodniu, najlepiej z masażem wodnym:tak:

A na koniec stwierdził, że kobiecie po ciąży i porodzie powinno się należeć 3 miesiace w sanatorjum, zeby doszła naormalnie do siebie :rofl2:

malinka1 ty tu si ę nie przechwalaj i nam oczu nie zamydlaj ,takich mężczyzn nie ma??;-)Pewnie,że u każdego bywają super dni i chwile ,ale czasami wolę go poobgadywać niż chwalić się nim,szczególnie jak się czepia ,a o kompa to notorycznie ,jak on wraca z pracy rzadko tykam się go,bo burczy żeby z nim gadać ,albo sam coś na kompie grzebie ,ech ,,,

ha ha madziulanatasza teraz jestem na etapie chwalenia go bo się stara mocno:tak:no oczywiście jemu tego nie powiem bo w piórka obrośnie:-D

reklama
Witam ponownie.

Ale dziś naskrobałyście....:szok::-D. Dużo tego...
Wpadłam na moment zameldować się i zmykam pod kocyk...
Dzieciaki też mają dziś jakiegoś nerwa, szczególnie młodszy z tymi jego wychodzącymi zębami...:sorry:

Mój M w pracy do 22.30 i muszę jakoś z tą temperaturą dać sobie radę sama ze wszystkim...

Mama Helenki, z tym sanatorium to chłop trafił w 10-tkę... To powinno być refundowane z NFZ:eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.
A co do mamy o takim samym nicku jak twój, tylko bez spacji, też dałam się nabrać...:happy::rofl2::happy:. Tylko jakoś nie bardzo pasował mi kolor włosów dzieci: tu blondyneczka, a tam czarnulka:happy::happy::happy:.

Anabuba, owocnego pisania pracy..., i jak najmniej męczącego...

Do góry