reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez wpadam powiedziec dobranoc:-):-):-)
Chorobkom zycze duuuuzo zdrowka;-):-):tak:
Ja rowniez dam znac jak sie dowiem co z -j-:tak::tak::tak:

A ja jestem pierwsza :-)

Dzień dobry dziewczynki :happy:

Oczywiście się nie wyspałam, a dzisiaj na klawiaturze zamiast kawy wylądowała, bułka z dżemem :baffled: Ale i tak mam dobry humorek :-)

Prasowania nie nawadze, unikam jak ognia :baffled:

U mnie na termometrze -5, brrr chyba siedzimy dzisiaj w domu.

Dzien dobry:-)
Wpadlam sie przywitac.Dzisiaj znowu jestem niewyspana:no:
M pojechal z Wiktoria na jontoforeze bo ja sie juz nie nadaje na jezdzenie po szpitalach-zaraz rycze jak mi male placza i wogole szkoda gadac:no:Wiec siedze w domu z Klaudia i mysle czy juz ma to robione,czy placze itd:no::-(

Mlody juz w przedszkolu:-)Dzisiaj ma balik i bedzie przebrany za wojownika ninja:tak::-)

Ja juz zmykam i biore sie za cos ;-)zeby ten czas szybciej mi zlecial:tak::tak::tak:

Pisalam do -j- ale poki co nie odpisuje wiec moze akurat rodzi:-):tak:

Jak tylko sie odezwie dam znac:tak::tak::tak:
Milego dnia:-)

witajcie kobietki:-)
ja dzisiaj wpadłam o nietypowej dla mnie porze:baffled: szykuję się na rozmowę w sprawie stażu:baffled::baffled::baffled: właśnie suszę pazurki i zaraz lecę coś sobie uprasować;
u mnie znów pogoda do niczego, a do tego jestem strasznie niewyspana bo...................................m chrapał:szok::szok::szok:, bardziej niż zwykle, bo jest przeziębiony, tak więc do mnie też zawitało jakieś choróbsko:confused::confused::confused:
ja też jestem ciekawa czy -j- już się cieszy dzidziusiem czy jeszcze czeka

i znowu jak ja tu zaglądam to wszyscy gdzieś się chowają:baffled: ja to mam szczęście, jak Wy będziecie to ja nie będę mogła wpaść:no: i tak w kółko:-D:-D:-D:-D
Miłego dnia wszystkim życzę:-);-):-)

reklama
Mam dwie wiadomosci od Justynki:-):-):-)
1)" Jeszcze 2w1:-)W niedziele pojechalam ze skurczami,przyjeli mnie na oddzial,szybko podlaczyli pod ktg.Zaczely wychodzic skurcze,no to zrobil sie ruch,wbicie wenflonu,usg...A ze od ostatniego jedzonka uplynelo malo czasu postanowili poczekac.No to ja ze zmeczenia przysnelam.Jak sie obudzilam to skurcze byly slabsze a nad ranem znikly.Wczoraj na obchodzie zadecydowali,ze czekamy na dalszy rozwoj akcji a jak sie nic nie bedzie dziac to beda ciac blizej terminu.A ten mam na 16 lutego.A co u Was?"

2) "Mam nadzieje ze az tyle nie.Zglupialabym chyba.Tutaj to ciezko jakkolwiek przyspieszyc cokolwiek:-)Mogliby mnie chociaz na jeden dzien do domu wypuscic.Skurcze niby mam ,ale nieregularne.No zobaczymy.Pozdrow wszystkie baby-ciotki ode mnie"

Do góry