reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-(pochwaliłam się za szybko swoim M , wrócił z pracy później bo był z kolegami na piwie,ważniejsze dla niego było to niż ja i moje złe samopoczucie.jak tu się nie denerwować,a jutro mamy iść razem do gin na usg zobaczyć maleństwo.Najchętniej poszłabym sama.:-(mam Męża do kitu.
Oni tak czasem mają (faceci rzecz jasna;-)), że należałoby kopnąć ich w dupsko...:angry:

Jeszcze raz dziękuję za życzenia:tak::-D:-D:-D.

Jeszcze kilka tygodni temu myślałam, że zrobimy duży roczek, ale postanowiliśmy kupić tort i upiec jakiś placek i do tego kawa...
Przeliczyliśmy wszystko i na super imprezę wydalibyśmy ok 1000zł, a na to nie stać nas w tej chwili. Na kawusię zaprosiliśmy dziadków i chrzestnych, ... i na tym koniec

witam
maly juz zdrow za to ja coraz gorzej... lzawia mi oczy, kicham co chwile, ojejku ... :no:
wybaczcie ze napisze tylko co u mnie ale naprawde nie jestem w nastroju ...
znow problemy z tesciami - szkoda ze nie mamy jakiegos tajnego watku do ktorego moznabyloby zagladac kiedy ma sie jakies sparwy o ktorej nie wiedzieli by ludzie co tylko "podczytuja" tzn nie chodzi mi zebyscie to Wy nie wiedzialy - przeciwnie ... ale tak na forum to troche nie za bardzo ...
plakac sie chce
zyc sie nie chce
jakie to posrane :no::-(

mam to samo patrysiu też czasami chciałabym coś napisać ale tak tylko dla was a nie dla "podczytywaczy":tak:trzymaj się kochana i płacz jak masz ochote to też czasami pomaga:tak:
joe alex to się nie przejadłaś tą kolacją:rofl2:
malinka 2109 bo faceci są z marsa i nie raz trzeba nimi mocno potrząsnąć co by zaskoczyli:dry:

PATRYSIU:-)Super ze maly juz zdrowy:tak::tak::tak:
Teraz Ty nam sie szybciutko kuruj;-):-):tak:
A tesciowe to potrafia byc delikatnie mowiac "paskudne":crazy:

MALINKA2109:-)Z facetami juz tak jest ze jak ich sie chwali nawet jak tego nie slysza to zawsze musza wtedy cos przeskrobac:-(

JOE ALEX:-)To fakt imprezka z okazji roczku jest czasem kosztowna:no:Ale maly ucieszy sie jak bedzie torcik i prezenciki:tak::tak::tak:

reklama
Patrysia, zdrowiej szybko.

Mój M podpadł wczoraj, ale zauważył, że mi nerwy puszczają i jestem taki milusi :rofl2: Ciekawa jestem jak długo:confused:

A wątek prywatny da się zrobić:-p mogę napisać do admina, albo może ktoś z większym stażem niż ja... :happy:

Do góry