reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja wlasnie sobie odgrzewam rosol:szok:
W dzien dziewczynki spaly to ja zjadlam sobie 4 skiby chleba z ugotowanym jajem:crazy:pozniej poszlam na zakupy.Jak wrocilam ogladalam tv no i teraz mi sie przypomnialo ze nie jadlam obiadu:szok:

reklama
Ale mi zrobiłaś, smaka na kanapkę z jajkiem :rofl2:

Ja dzisiaj zjadłam chyba ze trzy miski pomidorówki z ryżem :-D

Lece gotować jajka:sorry2:

Ja uwielbiam jaja pod kazda postacia:tak::tak::tak:
Gotowane na twardo i na miekko,jajecznice(koniecznie z pomidorkiem),sadzone i we wszystkim w czym sie da moge jesc jaja:-)

Pomidorki tez mi ostatnio chodzą po głowie. Ale nie kupuje zimowych pomidorów bo moja Helena jest uczulona:-( Musiała bym jeść po kryjomu. Ja to może i bym dała rade się ukrywać, ale M na pewno by zaraz zapomniał i miała bym problem :crazy:

Oj, znam ten bol jak dziecko jest alergikiem:no:
Moj synek byl na strasznej diecie i tez musialam sie z wieloma jedzonkami ukrywac:no:lub dawalam emu chrupki kukurydziane ale ile mogi ich jesc:szok:
Teraz juz troche wyrosl ale u malych sie zaczelo i pewnie troche potrwa:no:

Oprocz jajek uwielbiam tak ziemniaki:tak:Smazone, gotowane i pure:tak::-)
I na dodatek do tych ziemniaczkow pasuja jaja:laugh2:

Witajcie

A ja chyba przesadziłam z tym odchudzaniem bo zemdlałam i krew mi się z nosa rzuciła... Myślałam, że się wykrwawię...:baffled:.
Oj, dostanę ochrzan od M. On mi zawsze powtarza, że nic na siłę i na szybko, a ja oczywiście chcę błyskawicznego rezultatu:crazy:.

Patrysia, trzymaj się dziewczyno..., pod każdym względem.

Poza tym dziewczyny wy tak o tych jajkach, że aż mnie skręca... Ja też chcę...:tak:

reklama
Do góry