reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No i wszytskie pouciekały.Jak zwykle.Moje dziewczyny tez juz spia.a ja włączam sobie"to nie ta kotku"

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i znowu jestem sama:-(kolorowych snow kobitki
Mama Helenki
i Aniki :D
Mama helenki i jak udało się party???????...
Dzięki dobrze

na szczescie mojego P nie ma!i nie ogląda piłki noznej!!!!:-):-):-):-)
chyba ze Polska grała weuro to czasami patrzuł,ale jak co to ja mam w kuchni drugi mały telewizor))
Mój do niedawna nie przegapił by żadnego meczu, a teraz ogranicza się do jakiś większych wydarzeń, a wczoraj stwierdził, że mecz nudny i oglądał kabarety

Kurcze, dwie noce z rzędu kładę się po pierwszej spać i wstaje rano. A jak się położę tygodniu o 23 to jest za późno i potem jestem padnięta

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witam niedzielnie.
Mama Helenki, widzę że na posterunku
.
Słodkie lenistwo każdemu się przyda... Tym bardziej ty powinnaś korzystać z jego dobrodziejstwa

A mnie wczoraj mój M nie dopuścił do komputera bo kupował sobie buty na Allegro
.
Mama Helenki, widzę że na posterunku

Słodkie lenistwo każdemu się przyda... Tym bardziej ty powinnaś korzystać z jego dobrodziejstwa

A mnie wczoraj mój M nie dopuścił do komputera bo kupował sobie buty na Allegro

B
Beata1988
Gość
Dzień dobry!
Co za noc, mały się co chwile kręcił i nie dał odpocząć. Jak się uspokoił na jakiś czas to wtedy tata mi chrapał nad uchem :-(
Jeny... I oczywiście jak zawsze przyjechał z jednostki na weekend i oczywiście chory, a myślałam że sobie chociaż teraz odpoczne. Dzisiaj wraca i znowu sama zostanę :-(
MALINA2109: Co do tych pierogów siostra to daleko nie miałaś żeby mi podrzucić kilka!!!

Co za noc, mały się co chwile kręcił i nie dał odpocząć. Jak się uspokoił na jakiś czas to wtedy tata mi chrapał nad uchem :-(
Jeny... I oczywiście jak zawsze przyjechał z jednostki na weekend i oczywiście chory, a myślałam że sobie chociaż teraz odpoczne. Dzisiaj wraca i znowu sama zostanę :-(
MALINA2109: Co do tych pierogów siostra to daleko nie miałaś żeby mi podrzucić kilka!!!

anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
Ja wczoraj wieczorek z Martini. Laura poszla szybko spac bo o 20 wiec mialam relaksik I tak poszlam spac kolo 1
Rano wstalismy o 10:45 obudzil nas telefon

o 8 wstalam tylko zrobic mleko Laurze i spala dalej a juz myslalam ze mam po spaniu
Pierogi ruskie uwielbiam
Relaks nalezy sie kazdemu wiec zabieranie kogos na spacer zeby ganial za maluchem to swietny pomysl
KFC uwielbiam kurczak na ostro, salatka, do tego frytki i cola

Joe a kupil maz te buty?
Odchudzaniehmmm nigdy tego nie robilam bo naleze do tych szczuplych.Ale jak w ciazy weszlam na wage przed porodem a tam 83kg to masakara
po porodzie 72kg dla mnie zbyt duzo
Ale nie robilam diet duzo spacerowalam i powoli waga spadala.Teraz mam okolo 57kg i jest dobrze
Dzis mi moj podniosl cisnienie bo przyjechali jego kuzyni a ja tu w pizamce.Mieli byc popoludniu a nie do poludnia
Ja wczoraj wieczorek z Martini. Laura poszla szybko spac bo o 20 wiec mialam relaksik I tak poszlam spac kolo 1

Pierogi ruskie uwielbiam

Relaks nalezy sie kazdemu wiec zabieranie kogos na spacer zeby ganial za maluchem to swietny pomysl

KFC uwielbiam kurczak na ostro, salatka, do tego frytki i cola

Joe a kupil maz te buty?
Odchudzaniehmmm nigdy tego nie robilam bo naleze do tych szczuplych.Ale jak w ciazy weszlam na wage przed porodem a tam 83kg to masakara

Dzis mi moj podniosl cisnienie bo przyjechali jego kuzyni a ja tu w pizamce.Mieli byc popoludniu a nie do poludnia

reklama
WITAM:-)
A ja znowu sie dzisiaj nie wyspalam ale powoli sie do tego przyzwyczajam

Dzisiaj wzielam moja trojce na Stary Rynek na koziolki
Dominik i Klaudia widzieli koziolki a Wiktoria usnela mi doslownie minute przed 12:-)
Pozniej poszlismy spacerkiem na lody i na jakies zakupki;-) Juz drugi dzien z rzedu zalapalam sie na mega promocje;-)W smyku kupilam dziewczynkom po 4 pary rajstop juz na przyszly rok(jedna para za 5zl
:-))
A wczoraj w re kids kupilam im takie kozaczki do polowy lydki juz na jesien za 24 zł para i Dominikowi buty jesienno-zimowe rowniez za 24zl(przecenione z 89
)
A dla siebie jakos nic nie znalazlam
Ale mam nadzieje sobie to odbic w najblizszym czasie;-):-)
Milego popoludnia:-):-):-)
A ja znowu sie dzisiaj nie wyspalam ale powoli sie do tego przyzwyczajam

Dzisiaj wzielam moja trojce na Stary Rynek na koziolki

Pozniej poszlismy spacerkiem na lody i na jakies zakupki;-) Juz drugi dzien z rzedu zalapalam sie na mega promocje;-)W smyku kupilam dziewczynkom po 4 pary rajstop juz na przyszly rok(jedna para za 5zl

A wczoraj w re kids kupilam im takie kozaczki do polowy lydki juz na jesien za 24 zł para i Dominikowi buty jesienno-zimowe rowniez za 24zl(przecenione z 89

A dla siebie jakos nic nie znalazlam

Milego popoludnia:-):-):-)
Podziel się: