reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja uciekam już dziewczyny.Biore prysznic,rozcielam łóżeczko bo zaraz mój M wraca z pracy.Cos dzis powoli idzie Wam to pisanie.Narka

Mama helenki i jak udało się party???????...

Dzięki dobrze:rofl2: Wczoraj M wyciągnął mnie jeszcze na imprezę do klubu:rofl2: Nie pamiętam kiedy ostatnio spędziłam taki weekend:-D

na szczescie mojego P nie ma!i nie ogląda piłki noznej!!!!:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:
chyba ze Polska grała weuro to czasami patrzuł,ale jak co to ja mam w kuchni drugi mały telewizor;)))

Mój do niedawna nie przegapił by żadnego meczu, a teraz ogranicza się do jakiś większych wydarzeń, a wczoraj stwierdził, że mecz nudny i oglądał kabarety :confused:

Kurcze, dwie noce z rzędu kładę się po pierwszej spać i wstaje rano. A jak się położę tygodniu o 23 to jest za późno i potem jestem padnięta:confused: Aczkolwiek od piątku króluje u mnie słodkie lenistwo:-D Wczoraj jak szłam do parku z Helena to zabrałam ze sobą brata i to on za nią ganiał, a ja się wygrzewałam na ławce:tak:

Witam niedzielnie.

Mama Helenki, widzę że na posterunku:-D.
Słodkie lenistwo każdemu się przyda... Tym bardziej ty powinnaś korzystać z jego dobrodziejstwa:tak::-D

A mnie wczoraj mój M nie dopuścił do komputera bo kupował sobie buty na Allegro:no:.

Dzień dobry!
Co za noc, mały się co chwile kręcił i nie dał odpocząć. Jak się uspokoił na jakiś czas to wtedy tata mi chrapał nad uchem :-(
Jeny... I oczywiście jak zawsze przyjechał z jednostki na weekend i oczywiście chory, a myślałam że sobie chociaż teraz odpoczne. Dzisiaj wraca i znowu sama zostanę :-(
MALINA2109: Co do tych pierogów siostra to daleko nie miałaś żeby mi podrzucić kilka!!!

ello

Ja wczoraj wieczorek z Martini. Laura poszla szybko spac bo o 20 wiec mialam relaksik I tak poszlam spac kolo 1:baffled: Rano wstalismy o 10:45 obudzil nas telefon:-D:-D:-D o 8 wstalam tylko zrobic mleko Laurze i spala dalej a juz myslalam ze mam po spaniu:rofl2:

Pierogi ruskie uwielbiam:-p
Relaks nalezy sie kazdemu wiec zabieranie kogos na spacer zeby ganial za maluchem to swietny pomysl:tak:
KFC uwielbiam kurczak na ostro, salatka, do tego frytki i cola:rofl2::tak:
Joe a kupil maz te buty?
Odchudzaniehmmm nigdy tego nie robilam bo naleze do tych szczuplych.Ale jak w ciazy weszlam na wage przed porodem a tam 83kg to masakara:szok: po porodzie 72kg dla mnie zbyt duzo:baffled: Ale nie robilam diet duzo spacerowalam i powoli waga spadala.Teraz mam okolo 57kg i jest dobrze:rofl2:

Dzis mi moj podniosl cisnienie bo przyjechali jego kuzyni a ja tu w pizamce.Mieli byc popoludniu a nie do poludnia:crazy:

reklama
WITAM:-)
A ja znowu sie dzisiaj nie wyspalam ale powoli sie do tego przyzwyczajam:szok::szok::szok:
Dzisiaj wzielam moja trojce na Stary Rynek na koziolki:tak:Dominik i Klaudia widzieli koziolki a Wiktoria usnela mi doslownie minute przed 12:-)
Pozniej poszlismy spacerkiem na lody i na jakies zakupki;-) Juz drugi dzien z rzedu zalapalam sie na mega promocje;-)W smyku kupilam dziewczynkom po 4 pary rajstop juz na przyszly rok(jedna para za 5zl:szok::-))
A wczoraj w re kids kupilam im takie kozaczki do polowy lydki juz na jesien za 24 zł para i Dominikowi buty jesienno-zimowe rowniez za 24zl(przecenione z 89:szok:)
A dla siebie jakos nic nie znalazlam:no:Ale mam nadzieje sobie to odbic w najblizszym czasie;-):-)

Milego popoludnia:-):-):-)

Do góry