reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

widzę, że przez to moje wczesne chodzenie spać mijają mnie najlepsze pogaduchy :baffled:

Znacie coś sprawdzonego na zaparcia.Coś od paru dni Oliwka nie wyrabia się,robi co drugi dzień po 1 lub 2 bobki i idzie jej to z trudem.Jutro muszę podejść do apteki ale może znacie jakis preparat sprawdzony?

Ja nie mam preparatu, ale funduje mojej córze ogórkową, przez dwa dni działa na nią doskonale :rofl2:

A wracajac do odchudzania-ja mam 167i obecnie waze ciut powyzej 61kg;)dzis sie wzyalm,wiec powoli chudne;))))Jeszcze ze 4kg i mi starczy.W ciązy wazyłam 72kg-w obydwu taka sama waga;)

Ja mam teraz 69kg, a wzrostu 169. Zaraz przed porodem ważyłam 82kg, a przytyłam wtedy 18 :crazy: i niestety część mi została:baffled: Ciekawa jestem jak będzie teraz, bo zaczynam mieć wilczy apetyt...

Anabuba, powodzenia na dzisiejszych wojażach. Stalowych nerwów przede wszystkim. Na jutrzejszych, grunt to umieć czytać ze zrozumieniem...

U mnie dzisiaj chłodno, ale słoneczko świeci więc spacerek obowiązkowy :-)

reklama
Cześć Dziewczynki!!!
Ale miałam czytania i się uśmiałam he he :-D
Ja tylko na chwilke bo znowu musze jechać do miasta i to autobusem:-( Bo okazało się że doktorka źle mi zwolnienie wypisała i musze jechać to sprostować masakra,obiadek zrobiłam i sie szykuje a zaraz się mój ulubiony serial zacznie "Przyjaciele" polecam można się pośmiać:-D
Życze udanego dnia PAPA

ja też poczytałam was i sie uśmiałam humorki miałyście wczoraj superowe:-)
a moje kochanie siedziało wczoraj nad laptopem do 2 w nocy i guzik zrobił bo nadal pracuje na trybie awaryjnym:angry::angry::angry:
zaraz gonie z adamem do szkoły i z całą ferajną zalicze spacerek po drodze do przychodni maego na jutrzejsze szczepienie zapisać a potem znów po 16 po adacha jak ja lubie weekendy................................. to do potem papatki:-)

ello

U nas noc spokojna Laura wstala 15 minut przed 10 wiec jestem wyspana :)
Za oknem brzydko bo pada deszcz a mialam jechac po plaszczyk dla Laury Moze jutro bedzie ladniej :))
Teraz uciekam ogarnac kuchnie i wstawie miesko gulaszowe na obiadek.Z wczoraj mam jeszcze rosolek wiec bedzie zupka pomidorowa :))
No i obiad z glowy

My juz po sniadanku:-)
Male zjadly platki czekoladowe,ktorymi dzielily sie z chomiczkiem:-)i do tego po skibie chlebka:szok:Ale mialy dzisiaj apetyt:-);-)
Zaraz sie ubieramy i idziemy na spacerek:tak::tak::tak:

Ja tez mam na dzisiaj zupke pomidorowa;-)

Witam was serdecznie:-).

Mój M pojechał w sprawie tego kredytu, a ja siedzę jak na szpilkach... :baffled:.

Rzeczywiście, jeśli chodzi o wczorajszy wieczór, było na BB dość zabawnie...

Anka, to ci współczuję w sprawie pogody... U nas świeci piękne słoneczko...

reklama
u mnie Adacho już w szkole njpierw ma dodatkowy angielski który uwielbia potem 5 lekcji i nawst dzisiaj chciało mu sie iść do szkoły:szok: Julka ogląda bajki a Antocha jeszcze śpi w gondolce po spacerku:-) ja też zaraz zabieram sie z obiad u mnie dzisiaj kotleciki rybne ziemniaczki i surówka z kwaszonej kapustki jami:tak::tak::tak: antek na jutro na szczepienie zapisany na 15.45 mam nadzieję że nie będzie po szczepieniu za bardzo cierpiał i nocka po będzie ok:tak:ciekawa jestem ile on juz waży ja stawiam że około 6 kg P mówi że pewnie mniej zobaczymy jutro a 17 mamy wizytę u okulisty i już mam stresa bo mam traume po julce jak była maleńka to okulistka ją zbadała i do mnie z tekstem a co mi tu pani przyniosła ślepe dziecko!!!!!!!!!!! ja w ryk pytam jak to ale ona wodzi wzrokiem za przedmiotem itp powiedziała że onawie lepiej i nawet nie chciała ze mną pogadać bo się spieszyła bo dziecko z wypadku przywieźli:szok::szok::szok::angry::angry::angry::szok::szok::szok: ja wyłam całą droge do domu cały dzień całą noc i wkońcu mówię nie ona przecież widzi i poszłam prywatnie do lekarza nic mu nie mówiąc przed badaniem co lekarka powiedziała ten zbadał malutką i mówi wszystko dobrze pokazałam mu co lekarka napisała co mi powiedziała i w jaki sposób był w ciężkim szoku złożyłam skargę na lekarkę niby mnie przeproszono itp ale trauma została..................... i teraz znów ogarnia mnie strach i panika jak mam iść z antosiem chociaż widzę że on widzi ale strach pozostał...............

Do góry