reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja niuńcia usnęła dziś przed 21.00.zrobiłam sobie gorącą kąpiel z pianką-super relaksik

Minął mi pierwszy dzień dietki :-)
Ta Linea trochę działa ,nie czułam takiego głodu ale najgorzej to pod wieczór,teraz też jestem głodna ale nic nie zjem-zaparłam się:tak:

reklama
A ja jem,jem,jem i efektow nie ma;-)Tzn sie ja mam tak ze jak uda mi sie cos przytyc to wszystko idzie mi w brzuch a jak chudne to chudna mi nogi:szok:-dziwne co :confused::confused::confused:

A ja jem,jem,jem i efektow nie ma;-)Tzn sie ja mam tak ze jak uda mi sie cos przytyc to wszystko idzie mi w brzuch a jak chudne to chudna mi nogi:szok:-dziwne co :confused::confused::confused:

to faktycznie dziwnie.ja jak tyje to najpierw tylek,nogi,brzuch a cycki na koncu.a jak chudne to w odwrotnej kolejnosci.Jak chcesz przytyc to jedz sporo macznych produktow-makarony,bialy chleb,oczywiscie paczki i nnesłodycze tez;)

Nie no 3 paczek to nie zjem na raz no coś Ty he he,a jak zjem z 3szt ??? o takiej ilości myslałąm a tyle kupiłam aby leżało w domu zreszta Oliwka mi też podjada i to bardzo często.Widzi że ja jem to i ona wsuwa

reklama
Oliwka juz od malej dba o linie???:-)
Ja jakos tych wafli ryzowych nie lubie:no:Wole....albo nie bede Wam robila apetytu skoro chcecie utrzymac dietke:tak::tak::tak:
Ale napisze Wam tylko ze zjadlam na kolacje 4 skiby chleba-2 z dzemem brzoskwiniowym niskoslodzonym i 2 z pasztetem firmowym Profi :-):-):-)

Do góry