reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bedzie lato, ciepelko, wiosna, park i tv nie bedzie :-D
Jak jestemy u mojej mamy w Pl to nie ogladamy tv a teraz bylam z nia 6 tygodni to wiem ze daje rade i nie potrzebuje bajki zeby pojsc spac:tak:

reklama
Ania wesz co ja też juz będę uciekać,oczy zaczynaja mi sie juz kleić no i mój M juz mnie wołą no bo to juz prawie północ a rano pobódka bo moje dziecko to ranny ptaszeek

Dzieńdoberek o poranku,myslała że będę pierwsza a tu prosze koleżanka mnie wyprzedziła :-)

MY dzis n nogach od 7.00,nocka byłą dzis spokojna :-)

Jakos tak ponuro na dworze,al;e na spacerek wyjdziemy oczywiście :-)

Słuchajcie Wasze dzieciaki lubia rwać papier toaletowy i szarpać za firanki-wyrywać je z żabek????? czy tylko mój skarb jest tak szalony i ma dziwaczne pomysły.

Teraz czas na sniadanko :-)

Witam:-)
Ja tez cos wczesnie dzisiaj:szok:
Mlody juz w przedszkolu,Klaudunia siedzi obok mnie,a Wiktorcia jeszcze spi:szok:pomimo wiercenia i pukania pod nami(w calej kamienicy liczniki od gazu wystawiaja na zewnatrz ,dzisiaj sasiadom pod nami a jutro przed 8:szok::szok::szok: maja przyjsc do nas)
Jesli chodzi o bajki to moje male musialyby miec wlaczone nawet jak nie ogladaja:szok:Jak mowie Dominikowi zeby wylaczyl tv to one go odpychaja i wyzywaja:crazy::szok:Jak ja wylacze to podchodza i wlaczaja spowrotem:szok:Dlatego ostatnio wzielam sie na sposob i odlaczam tv od pradu hihihi
AGNES:-)Moje nie rwa papieru toaletowego:tak::-)Ale za kazdym razem jak sa w lazience oprozniaja moje szafki lazienkowe praktycznie z wszystkiego:szok::szok::szok:
No i lubia zagladac do pana kibelka jak sie splukuje-czy to jakies zboczenie:confused:

Milego dnia dziewczyny:-)

witam porannie poczytałam co pisałyście wieczorkiem ja wczoraj weny nie miałam do pisania:no:moje kochanie było wczoraj u prawnika w sprawie widzeń ze swoją córeczką 17 ma jeszcze jedno spotkanie i do sądu bo inaczej nie da rady mama małej nie zgadza się na widzenia bo cytując ją a nóż mała pokocha tatusia bardziej jak mamusie i co wtedy????????????????:szok: ech ręce mi opadają jak takie argumenty słysze do bani z taką mamą :-:)-:)-(
nasza -j- już dzisiaj będzie miała swoje maleństwo w ramionach no 3mam kciuki oby wszystko poszło dobrze żeby nie bolało po i żeby szybciutko doszła do siebie:tak:
joe alex a ile wy musicie czekać na ten telefon z banku?????????????? bo nikt nie lubi czekania:no:
wymieniałyście się wczoraj namiarami na nk ja też chcę mam patrysie mam anabube agunie in no a co z resztą????????????:confused:
agnes dowikla moje dzieci mimo że takie duże to uwielbiają zabawy papierem toaletowym :-D:-D julka uwielbia rwać papier i go moczyć w umywalce adam lubi sie owijać jak mumia narazie jeszcze z antochom spokój ale do czasu:tak::tak::tak: julia jak była młodsza to uwielbiała wyciągać wszystko w łazienc z szafek łatki kosmetyczne patyczki kremy balsamy itp i uwielbiała zużywać moje perfumy ale do momentu dopuki sobie nie psikneła w oko od tej pory nie rusza perfum:rofl2:

reklama
Ja tez nie mam nikogo na nk:szok:
To w takim razie poprosze o namiary:tak::-);-)

MALINKA:-)Trzymam kciuki ze Twojemu kochanie udalo sie wywalczyc te widzenia:tak::tak::tak:A swoja droga co za glupi tok myslenia ma ta baba:confused:

Do góry