reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joe alex i co z tym zaproszeniem na nk nie doszło jeszcze .Dobra później najwyżej zobaczę.Zmykam teraz puscić pranie i uciekamy z OLiwką na zakupy i spacerem.Słoneczko wychodzi.

Ja tez nie mam nikogo na nk:szok:
To w takim razie poprosze o namiary:tak::-);-)

Ja też, ja też. :-)

Jak zwykle omija mnie to co najciekawsze :dry: Do robiłam się znowu sprzątaniem bóli brzucha i musiałam poleżeć :wściekła/y:

Moja córa uwielbia bajki, od rana gra TV :baffled: Ale jak się ogarnę, to wychodzimy z domu i potem już nie jestem taka uległa. W końcu ma tonę zabawek :rofl2:

O odchudzaniu nie powinnam się wypowiadać :rofl2: ale na mnie działała tylko jena dieta: NIE ŻREĆ TYLE!!! ;-) Na razie walczę o kilogramy na plus, już miałam jeden ale spadło :baffled:

Chciałam tyle napisać ale jakaś pustaka mnie dopadła...

Ciekawa jestem jak się -j- trzyma. Ja to bym pewnie ze strachu umierała...

reklama
Do góry