reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama Helenki Tobie też już wysłałam zaproszenie na nk
Poszperałam trochę w znajomuch patrysi i tam Was odnalazłam:-D:-D:-D

Wielkie gratulacje dla -j- dobrze, że już po wszystkim, bo pewnie strasznie się denerwowała:baffled:

reklama
Agunia powodzenia :))

U nas dzis roche pogoda sfiksowala najpierw padal deszcz potem snieg ze bylo bialo a na koncu ponownie deszcz tak ze sniegu ani widu ani slychu :-D

Ale Laura i tak sie przewietrzyla wypuscilam ja na balkon zrobila troche porzadkow:-D

A my dzisiaj byłyśmy z Misią na kontroli u kardiologa, bo ma wrodzoną wadę serduszka. Niby wszystko jest bez zmian ale jeszcze idziemy za miesiąc na echo. A teraz musimy się zająć ząbkami, oj będzie ciężko, bo przy każdej wizycie jest taki krzyk, że potem mała dostaje zapalenia krtani

Cześć dziewczyny.

Gratulacje dla JUSTYNY I DZIDZIUSIA :-) jeszcze się nie znamy bo ja jestem tu od niedawna ale na pewno się poznany,to tylko kwestia czasu.

Mam pytanie; W jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkom????? bo ja jeszcze w Lowela :tak::tak::tak: i zastanawiam sie kiedy bedzie odpowiedni czas na przejście na normalny proszek.....

Agnes ja piorę w Arielu, dość szybko porzuciłam typwe proszki dla dzieci bo plamy po sokach nie chciały schodzić

Mam pytanie; W jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkom????? bo ja jeszcze w Lowela :tak::tak::tak: i zastanawiam sie kiedy bedzie odpowiedni czas na przejście na normalny proszek.....

Ja od ponad pół roku już w normalnym piorę :-) Zbuntowałam się :-D
Używam persila przeważnie, ale bywają też inne...

Kurcze, moja pannica jeszcze śpi, chyba urzadzę dzisiaj jakąś imprezkę wieczorem ...

reklama
Do góry