reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agunia powodzenia
)
U nas dzis roche pogoda sfiksowala najpierw padal deszcz potem snieg ze bylo bialo a na koncu ponownie deszcz tak ze sniegu ani widu ani slychu
Ale Laura i tak sie przewietrzyla wypuscilam ja na balkon zrobila troche porzadkow
U nas dzis roche pogoda sfiksowala najpierw padal deszcz potem snieg ze bylo bialo a na koncu ponownie deszcz tak ze sniegu ani widu ani slychu

Ale Laura i tak sie przewietrzyla wypuscilam ja na balkon zrobila troche porzadkow

agunia-ln
Fanka BB :)
A my dzisiaj byłyśmy z Misią na kontroli u kardiologa, bo ma wrodzoną wadę serduszka. Niby wszystko jest bez zmian ale jeszcze idziemy za miesiąc na echo. A teraz musimy się zająć ząbkami, oj będzie ciężko, bo przy każdej wizycie jest taki krzyk, że potem mała dostaje zapalenia krtani
anka26_x_07
Wspolczuje tych wizyt sama sie az boje jak pomysle ze kiedys bede musiala isc z Laura do stomatologa

Cześć dziewczyny.
Gratulacje dla JUSTYNY I DZIDZIUSIA :-) jeszcze się nie znamy bo ja jestem tu od niedawna ale na pewno się poznany,to tylko kwestia czasu.
Mam pytanie; W jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkom????? bo ja jeszcze w Lowela

i zastanawiam sie kiedy bedzie odpowiedni czas na przejście na normalny proszek.....
Gratulacje dla JUSTYNY I DZIDZIUSIA :-) jeszcze się nie znamy bo ja jestem tu od niedawna ale na pewno się poznany,to tylko kwestia czasu.
Mam pytanie; W jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkom????? bo ja jeszcze w Lowela

Mama Helenki
i Aniki :D
Mam pytanie; W jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkom????? bo ja jeszcze w Lowelai zastanawiam sie kiedy bedzie odpowiedni czas na przejście na normalny proszek.....
Ja od ponad pół roku już w normalnym piorę :-) Zbuntowałam się

Używam persila przeważnie, ale bywają też inne...
Kurcze, moja pannica jeszcze śpi, chyba urzadzę dzisiaj jakąś imprezkę wieczorem ...
reklama
anka26_x_07
Agnes smialo mozesz zmienic ja piore w Persil Sensitiv
Podziel się: